Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtardı, akıntıya kapılarak kendi canından oldu

Niğde'de ailesiyle piknik yapmaya gittiği Narlıgöl'e giren çocuğunun boğulmak üzere olduğunu gören baba, çocuğunu kurtarmak için girdiği gölde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Dalgıç polislerin arama çalışması sonrasında bulunan cansız beden, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Niğde'nin Bozköy beldesinde yaşayan Sıtkı G., ailesiyle birlikte piknik yapmak için Narlıgöl’e geldi.

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtardı, akıntıya kapılarak kendi canından oldu

BABA, AKINTIYA KAPILARAK GÖZDEN KAYBOLDU

Bir süre sonra Sıtkı G., 14 yaşındaki çocuğunun gölde boğulmak üzere olduğunu görünce kendisi de göle girdi. Çocuğunu kurtararak güvenli alana götüren Baba Sıtkı G. akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtardı, akıntıya kapılarak kendi canından oldu - Resim : 2

DALGIÇLARIN ARAMA ÇALIŞMASI SONRASI CANSIZ BEDENE ULAŞILDI

Durumun yetkililere haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mersin'den gelen dalgıç polislerin arama çalışması sonrasında Sıtkı G.'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtardı, akıntıya kapılarak kendi canından oldu - Resim : 3

OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANE MORGUNA KALDIRILDI

İncelemelerin ardından talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtardı, akıntıya kapılarak kendi canından oldu - Resim : 4

 

İHA

Boğulma tehlikesi geçiren çocuğunu kurtardı, akıntıya kapılarak kendi canından oldu ile ilgili etiketler Niğde boğulma tehlikesi çocuğunu kurtardı baba boğuldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.