Boğazına şeker kaçan çocuğu belediye işçisi hastaneye yetiştirdi

Esenler’de temizlik işçisi nefes borusuna şeker kaçan çocuğu kucaklayacak hastaneye yetiştirdi. Hastanede yapılan müdahale ile sonucu çocuğun boğazından şeker çıkarılırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenler Atışalanı Mahallesi’nde edinilen bilgiye göre, annesiyle yolda yürüyen bir kız çocuğunun nefes borusuna şeker kaçtı.

TEMİZLİK İŞÇİSİ YARDIMA KOŞTU

Çocuğunun nefes alamadığını fark eden anne ve yoldan geçen vatandaşlar, şekeri çıkarmak için çocuğa müdahale etti. Yoldan geçen Esenler Belediyesi temizlik işçisi Ramazan Yiğit de çocuğa yardımcı olmak istedi. Çocuğun nefes almadığını fark eden Yiğit, çocuğu kucaklayarak hastaneye koştu. Hastanede yapılan müdahale sonucu çocuğun boğazından şeker çıkarıldı. Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Boğazına şeker kaçan çocuğu belediye işçisi hastaneye yetiştirdi ile ilgili etiketler Esenler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.