Boğaziçi'nde gözaltına alınan Ulaş Çelik'ten terör propagandası

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltına alınan Ulaş Çelik’in, sosyal medya hesabından teröristlere destek verdiği ortaya çıktı. Babası ise oğlunun masum olduğunu söyleyerek "Onunla gurur duyuyorum" dedi.

Terör örgütü DHKP-C marşlarının okunduğu “Katil polis” sloganları eşliğinde üniversiteli olmayan isimlerin kampüse girmeye çalışarak kargaşa çıkarttığı Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerin ardından çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlardan çoğunun Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olmadığı, bazılarının terör örgütü MLKP ile irtibatının bulunduğu açıklanmıştı.

"OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Gözaltına alınan isimlerden birisi olan Ulaş Çelik’in babası, Halk TV yayınına bağlanarak, oğluyla gurur duyduğunu söyledi. Halk TV, bunu “Gözaltına alınan öğrencinin babası anlattı: Benim oğlum bu ülkeyi seven bir genç. Oğlumla her zaman gurur duydum, oğlumun yanındayım” ifadeleriyle okuyucusuyla paylaştı.

Ulaş Çelik’in, terör örgütlerine destek veren ve emniyet güçlerini tehdide varan ifadelerle hedef gösterdiği paylaşımları ortaya çıktı.

İşte o paylaşımlar:

Boğaziçi'nde gözaltına alınan Ulaş Çelik'ten terör propagandası

Boğaziçi'nde gözaltına alınan Ulaş Çelik'ten terör propagandası - Resim : 2

Boğaziçi'nde gözaltına alınan Ulaş Çelik'ten terör propagandası ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi terör Ulaş Çelik paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.