Boğaziçililerden skandal 'sözde soykırım' paylaşımı

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör atamasıyla başlayan eylemlerin yönetildiği Boğaziçi Dayanışması isimli Twitter hesabı, sözde Ermeni soykırımı ile ilgili skandal paylaşımlar yaptı. Paylaşımlara çok sayıda kişi tepki gösterdi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanması sonrasında istifasını isteyen bir grup günlerce süren protesto gösterileri yapmıştı.

Bu gösterilerin organize edildiği sosyal medya hesaplarından en büyüğü olan Boğaziçi Dayanışması isimli Twitter hesabından sözde Ermeni soykırımı ile ilgili skandal paylaşımlar yapıldı.

'ERMENİ HALKININ ACISINI PAYLAŞIYORUZ'

Tıpkı HDP gibi Türkiye'nin haklı tezlerini görmezden gelen ve Ermeni diyasporasının yalanlarını destekleyen Boğaziçi Dayanışması, paylaşımlarında Hınçak Partisi üyesi Paramaz'ın (Matteos Sarkisyan) sözlerine yer verdi.

Paylaşımın sonuna ise "1915 Ermeni Soykırımı’nın 106’ıncı yıl dönümünde Ermeni halkının acısını paylaşıyor, onurlu direnişlerini saygıyla selamlıyoruz." notu düşüldü.

Paylaşımlar Twitter'da büyük tepki çekti.

Boğaziçililerden skandal 'sözde soykırım' paylaşımı

Boğaziçililerden skandal 'sözde soykırım' paylaşımı ile ilgili etiketler Twitter Boğaziçi Üniversitesi sözde ermeni soykırımı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.