Boğaziçili öğrencilerin eylemi cılız geçti

Boğaziçi Üniversitesi'nde Rektör Melih Bulu'ya yönelik protestoların bir yenisi Kadıköy'de meydana geldi. İskele Meydanı'na toplanan öğrenciler, yaptıkları basın açıklaması sonrası olaysız bir şekilde dağıldı. Öğrenciler bugün yaptıkları eyleme dün gece boyunca hazırlanmışlardı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörlük görevine Melih Bulu'nun getirilmesi sonrası öğrencilerin protestoları sürüyor. Boğaziçili öğrenciler Kadıköy İskelesi'nde bir araya gelerek kararı protesto ettiler. Basın açıklaması yapan öğrenciler olaysız bir şekilde dağıldı.

Boğaziçili öğrencilerin eylemi cılız geçti

Boğaziçi Üniversiteli bir grup öğrenci Kadıköy İskele Meydanı'nda bir araya gelerek rektörlük görevine getirilmesine tepki gösterdi. Polis ekipleri, eylem öncesi geniş güvenlik önlemleri alırken, eyleme katılan öğrencilerin üzerini tek tek aradı.

Boğaziçili öğrencilerin eylemi cılız geçti - Resim : 2

Öğrenciler, Melih Bulu'nun rektör olarak devam etmesine tepkilerini sloganlar ile göstererek basın açıklaması yaptılar. Eyleme katılan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde bazı öğrencilerin gözaltına alınmasına da tepki gösterdiler. Boğaziçili öğrenciler, yaptıları basın açıklaması sonrası olaysız bir şekilde dağıldı.

Boğaziçili öğrencilerin eylemi cılız geçti - Resim : 3

 

Boğaziçili öğrencilerin eylemi cılız geçti - Resim : 4

Boğaziçili öğrencilerin eylemi cılız geçti ile ilgili etiketler Kadıköy boğaziçi ünivetsitesi öğrenci protesto
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.