Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörün aracına saldıran 10 kişi gözaltında!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bir grup öğrenci, Rektör Prof. Dr. Naci İnci’nin yolunu kesip, yuhalamış, bir kişi de makam aracının üzerine çıkmıştı. Büyük tepki çeken olayların ardından İstanbul Valiliği, Rektörü Naci İnci’nin makam aracının önünü keserek aracının üstüne çıkan şahsın da aralarında olduğu 10 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Ünsal'ın makam aracının önünü kesen ve aralarında makam aracının üzerine çıkan kişinin de aralarında bulunduğu 10 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Valilikten yapılan açıklamada, "04.10.2021 Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük binası önünde toplanan yaklaşık (60) kişilik grup; sloganlar atarak, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Naci İnci'nin makam aracının önünü keserek ilerlemesini engellemiş ve bir şahıs da aracın üzerine çıkmıştır. Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; makam aracının üzerine çıkan kişinin de aralarında bulunduğu (7) şahıs ile görevli personele mukavemette bulunan (3) şahıs olmak üzere toplam (10) şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla gözaltı işlemi uygulanmıştır. Soruşturma devam etmektedir" denildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörün aracına saldıran 10 kişi gözaltında! ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Rektör Öğrenci Gözaltı naci inci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.