Boğazda sürüklenen gemi son anda durabildi

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar yaşandı. Akıntıyla karaya doğru sürüklenmeye başlayan kuru yük gemisi ekipleri alarma geçirdi. Kıyıya iyice yakalaşan gemi limanda demirli halde bulunan bir tekneye çarpmak üzereyken durabildi. Gemi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından bulunduğu yerden çekildi.

İstanbul Boğazı'nda sürüklenen bir gemi limanda demirli olan tekneye çarpmadan son anda durabildi. O anlar ise bir vatandaş tarafından saniye, saniye görüntülendi.

İstanbul Boğazı'ndan geçen 70 metre uzunluğundaki "İ. Şengül" adlı yük gemisi, Kuruçeşme açıklarında saat 22.00 sıralarında akıntıya kapılıp sürüklenmeye başladı. Geminin kaptanı hemen Kıyı Emniyeti'nden yardım istedi.

Kıyıya yaklaşan yük gemisi, son anda durarak limanda demirli olan tekneye çarpmaktan kurtuldu. Kısa sürede olay yerine Kıyı Emniyeti Kurtarma 7 römorkörü ve KIYEM 4 botu geldi. Römorkör yardımıyla yarım saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden çekilen gemi Kumkapı açıklarında demirletildi.

Boğazda sürüklenen gemi son anda durabildi ile ilgili etiketler İstanbul Boğazı Gemi sürüklendi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.