Boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı'dan açıklama

Boğaz manzaralı yalısından 'Evde kal' çağrısı yaptığı için eleştirilerin hedefi olan Arzu Sabancı, koronavirüsü hastanede ağır bir şekilde atlattığını söyleyerek ''Benim tek amacım iyi niyetli olarak 'evde kal' çağrısı yaparak salgın sürecinde insanları korumaktı." dedi.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı manzaralı yalısından paylaşım yaparak takipçilerini evde kalmaları için çağrıda bulundu. Ancak Sabancı'nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve binlerce kişinin tepkisini çekti.

 PAYLAŞIMI ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU

Sabancı manzarasının fotoğrafını yayınladığı paylaşımda "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Sabancı'nın paylaşımı kısa sürede tepki çekmişti.

''HASTANEDE 1 SAAT YAŞASALAR EVDE KALMAYA RAZI OLURLAR''

Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık'a konuşan Arzu Sabancı, daha önce kendisinin de hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklayarak, "Çok zor ve acılı bir süreç. İnsanlar zor nefes alarak, ateşler içinde hastane odasında 1 saati yaşasalar, 365 gün evde kalmaya razı olurlar. Lütfen herkes kendisini korusun. Allah bu hastalıkla mücadele edenlere de yardım etsin. Benim tek amacım iyi niyetli olarak 'evde kal' çağrısı yaparak salgın sürecinde insanları korumaktı." dedi.

Boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı'dan açıklama ile ilgili etiketler Arzu Sabancı boğaz manzaralı yalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.