Bodrum'un fiyatlarına isyan etmişti! Çağla Şıkel, Çeşme'de 250 bin liraya ev kiraladı

Bodrum müdavimlerinden Çağla Şıkel, Bodrum'daki artan fiyatlara tepki göstererek rotasını Çeşme'ye çevirmişti. 'Bodrum'da rakamlar yüksek olduğu için bu yaz Çeşme'ye gideceğiz' açıklamasında bulunan ünlü sunucu ve mankenin Çeşme'de 4 aylığına tuttuğu eve 250 bin lira ödemesi ise şaşırttı.

Her yaz soluğu çocuklarıyla birlikte Bodrum'da alan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, geçen yaz Bodrum'da bir bardak ayrana 40 TL ödemesi hatırlatılınca "Bodrum'da rakamlar yüksek olduğu için bu yaz Çeşme'ye gideceğiz. Pazardan alışveriş yapacağız. Evde 15 kişi falan olacağız. O yüzden Çeşme'de ev tuttuk. Bu sene Bodrum'a da beach'lere de gidilmez." demişti.


ÇEŞME'DE 250 BİN LİRAYA EV KİRALADI


İki çocuk annesi, 42 yaşındaki Çağla Şıkel, Bodrum’da kendi evi olmasına rağmen bu yaz pandemi nedeniyle ve artan fiyatlardan dolayı Çeşme’de ev kiraladı. Çocukları, annesi, teyzesi ve kuzenleriyle tatil yapan Şıkel, 4 aylığına kiraladığı eve 250 bin lira ödedi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Çağla Şıkel, bu yazı çocukları ve ailesiyle Çeşme’de geçirmeye karar verdi. Büyük bir aile tatili yapan Şıkel, çocukları, kuzenleri, annesi, teyzesi, yeğeni derken bayağı kalabalık bir kadroyla tatile çıktı.

Çağla Şıkel

Bodrum’daki ev küçük olduğundan orada rahat edemeyeceğini düşünen aile, bu nedenle İzmir'in tatil cenneti Çeşme’den büyük bir ev tutmaya karar verdi.

Çağla Şıkel

Hafta başı tatile start veren ve bol bol paylaşım yapan Çağla Şıkel, evi 4 aylığına kiraladı ve 250 bin TL ödeme yaptı.

BODRUM TARİFESİ

Bodrum'da fiyatlar uçtu gitti. Bu fiyatlar artık ünlülerin de cebini yakmaya başladı. Bodrum'da lüks plajlara giriş 500- 750 TL. Deniz üstü loca 10 bin TL, kumsal 5 bin TL. Ayran 75 TL, su 30 TL, lahmacun 110 TL, döner 360 TL, hamburger 350 TL.

 

Bodrum'un fiyatlarına isyan etmişti! Çağla Şıkel, Çeşme'de 250 bin liraya ev kiraladı ile ilgili etiketler Bodrum İzmir Çeşme tatil Çağla Şıkel villa kiralık villa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.