Bodrum'da ünlülerin kaldığı lüks otelde tecavüz skandalı! 18 yaşındaki kızı jandarma kurtardı!

Bodrum Türkbükü'nde ünlülerin de tercih ettiği lüks bir otel tecavüz skandalıyla çalkalanıyor. 18 yaşındaki M.Ö. isimli genç kız, ünlü otelin barında tanıştığı 19 yaşındaki B.D.'nin tecavüzüne uğradı. Gece yarısı otel karışırken, ağlayarak yardım isteyen genç kız, jandarma tarafından hastaneye götürüldü. Tecavüz eden sapık ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin gözde tatil bölgelerinden olan ve kısıtlamaların kalkmasıyla bayram tatilini fırsat bilenler Bodrum'a akın etti. Birçok otel tamamen doldu, yollarda trafik meydana geldi.

ÜNLÜ OTELDE TECAVÜZ ETTİ

Sabah'ın haberine göre bu atmosferi bozan ise Bodrum'da, önceki gün yaşanan korkunç tecavüz oldu. Türkbükü'nde özellikle ünlülerin tercih ettiği bir otelde kalan 18 yaşındaki M.Ö isimli genç kız, barda B.D. isimli 19 yaşındaki bir gençle tanıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde B.D., genç kıza otelde tecavüz etti.

SAPIK TUTUKLANDI

Genç kız, ağlayarak jandarmayı arayıp yardım istedi. Gece yarısı emniyet güçleri gelince hareketli dakikalar yaşandı. Genç kızın ifadesi alınıp hastaneye gönderildi. Tecavüz eden B.D. ise olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Popüler otelde ise dün gün boyunca bu korkunç olay konuşuldu.

 

Bodrum'da ünlülerin kaldığı lüks otelde tecavüz skandalı! 18 yaşındaki kızı jandarma kurtardı! ile ilgili etiketler Bodrum otel lüks Tecavüz türkbükü
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.