Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı... İşte hastaneye giriş anı

Bu sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu araç içerisinde mahsur kalan 70 yaşındaki İmparator lakaplı ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralandığı öğrenilen Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ağır hasar alan araç içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses yoğun mücadele sonucu kurtarıldı.



ARAÇLARDA YANGIN ÇIKTI

Bir kamyon diğeri VİP araç biri de otomobil olmak üzere 3 aracın karıştığı kazada araçlarda küçük çaplı yangın çıktı. Kaza sırasında yağış olması ve çevredeki vatandaşların da müdahalesi ile çıkan yangının büyümeden söndürüldüğü belirtildi.

Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı

4 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazadan sonra bölgeye gelen kalabalık bir grup gazetecilerin görüntü ve fotoğraf almaması için kaza mahallinin çevresini çarşaf gerdi. Kurtarma ekipleri tarafından İbrahim Tatlıses ile birlikte araç içerisinden çıkarılan biri kadın 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı

KADIN YARALININ SAĞLIK DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kadın yaralının durumun ağır, diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi. Grup, yaralılar hastaneye kaldırılırken de Acil Servis girişi önünde basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için sedye ambulans önüne çarşaf gerdikten sonra yaralıları taşıttı. 

 






Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı... İşte hastaneye giriş anı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses kaza Bodrum Trafik kazası yalıkavak sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.