Bodrum'da tedbirlere uymayan 5 işletme daha kapatıldı

Bodrum'da yapılan denetimlerde koronavirüs tedbirlerine uymadığı belirlenen restoran, bar ve beach gibi hizmet veren 3 işletmenin süresiz, 2 işletmenin 4 gün süreyle faaliyetine ara verildi.

Bodrum Hıfzıssıhha Meclis kararına göre Yalıkavak ve Çarşı Mahallesi'nde restoran-kafe ruhsatı ile çalışan işletmelerin hijyen, temizlik, maske, sosyal mesafe gibi Kovid-19 tedbirlerine uymadığı ve ruhsata aykırı gece kulübü, bar veya beach club gibi faaliyette bulunduğu tespit edildi.

Bodrum Kaymakamlığı koordinesindeki Emniyet Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri, harekete geçti. Kurallara uymadıkları belirlenen adreslerde uyarıları dikkate almadan ruhsata aykırı faaliyetlerine devam eden 3 işletmenin faaliyetleri süresiz durdurulurken, 2 işletmenin ise 4 gün faaliyetine ara verildi

Bodrum'da tedbirlere uymayan 5 işletme daha kapatıldı

İŞLETME ÇALIŞANLARI KAYMAKAM ILE GÖRÜŞTÜ

İlçede faaliyet gösteren ve daha önce süresiz kapatılan barlarda çalışan işçiler, Bodrum Kaymakamlığına gelerek mağduriyetlerini dile getirdi.Toplanan grup Bodrum Kaymakamlığı önünde bir süre bekledikten sonra aralarından seçilen temsilciler görüştükleri Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'a mağdur olduklarını ve ekonomik sorunlar yaşadıklarını dile getirdi.

İlçede daha önce koronavirüs tedbirlerine uymadığı belirlenen restoran, kafeterya adı altında yasakları ihlal eden bar ve diskotek gibi işletilen 22 işletme süresiz mühürlenmişti. Alınan son kararla birlikte böylece Bodrum'da toplam 27 işletmenin faaliyeti süresiz olarak durduruldu.

Bodrum'da tedbirlere uymayan 5 işletme daha kapatıldı ile ilgili etiketler Bodrum işletme kapatma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.