Bodrum'da sürpriz doğum günü... Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş için kesenin ağzını açtı!

Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, iki yıl aşk yaşayıp 2019 yılında nikah masasına oturduğu iş adamı eşi Uğur Akkuş'a, Bodrum'da sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Şallı, 40 yaşına giren eşi Akkuş için kesenin ağzını açtı.

44 yaşındaki model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, önceki gün Bodrum'da teknede arkadaşlarıyla beraber 40 yaşına basan eşi Uğur Akkuş için sürpriz parti düzenledi. Şallı'nın eşine yaptırdığı pasta ilgi odağı oldu.

Şallı, deniz tutkunu olduğu bilinen iş insanı Uğur Akkuş'a, deniz ve tekne temalı bir pasta hazırlattı. 'Happy Birthday Uğur'um' diye de üstüne bir not yazdırdı.

Bodrum'da sürpriz doğum günü... Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş için kesenin ağzını açtı!


EŞİNE 300 BİN LİRALIK SAAT HEDİYE ETTİ

İkili arkadaşlarına mutluluk pozları verirken, Ebru Şallı'nın eşine yaklaşık 300 bin TL değerinde Audemars Piquet marka saat hediye ettiği öğrenildi.

Bodrum'da sürpriz doğum günü... Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş için kesenin ağzını açtı! - Resim : 2

 

GÜN BOYU EĞLENDİLER

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, sonrasında arkadaşlarıyle birlikte gün boyunca Bodrum koylarındaki teknelerinde eğlendiler.

Bodrum'da sürpriz doğum günü... Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş için kesenin ağzını açtı! - Resim : 3

Bodrum'da sürpriz doğum günü... Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş için kesenin ağzını açtı! - Resim : 4

 

Bodrum'da sürpriz doğum günü... Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş için kesenin ağzını açtı! ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş Doğum günü Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.