Bodrum'da Ozan Tufan ve Tuğba Yurt dedikodusu!

Şarkıcı Tuğba Yurt önceki akşam Bodrum’daki bir gece kulübünde sahneye çıktı. Yurt'u dinleyenler arasında Ozan Tufan da vardı.

Ozan Tufan'ın hayran kaldığı şarkıcı Fenerbahçe'de oynayan Ozan Tufan, önceki gece Bodrum'da bir kulüpte sahneye çıkan Tuğba Yurt’u dinlemeye gitti.

Habertürk'te yer alan habere göre ünlü futbolcu, arkadaşlarıyla birlikte en ön sıradan izlediği Tuğba Yurt’u konserin ardından kulisinde ziyaret etti.

Uzun süre sohbet eden Ozan Tufan ve Tuğba Yurt, kulisi beş dakika arayla terk etti.

yrtyryre

NİŞANLISINA JEST YAPMIŞTI

Ozan Tufan geçen yıl Ekim ayında Senem Dişçi ile nişanlanmıştı.

Fenerbahçeli futbolcu geçen ay, yeni aldığı 744 bin lira değerindeki Maserati'nin plakasına nişanlısı ve kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan ‘SOT’ harflerini yazdırmıştı.

turtyryre_1
TUĞBA YURT: İŞİME ADAPTEYİM

Şarkıcı Tuğba Yurt ise bir açıklamasında konserlerden dolayı aşka vakit ayıramadığını belirtmiş “Sadece işime adapteyim. Konserlerden ve çalışmalardan dolayı aşka vakit ayıramadım. Olursa da kısmet artık.” sözlerini kayda geçirmişti.

rturtyrt

Bodrum'da Ozan Tufan ve Tuğba Yurt dedikodusu! ile ilgili etiketler Ozan Tufan Aşk tuğba yurt iddia kulis sohbet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.