Bodrum'da maske ve mesafesiz parti otel kapattırdı

Bodrum’da 130 kişinin maskesiz mesafesiz eğlencesi pahalıya patladı. Otele baskın yapan ekipler gördükleri manzara karşısında şoke olurken, koronavirüs salgını kurallarına uymayan o otel kapatıldı. O parti cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bodrum’da lüks bir otele baskın yapan Emniyet güçleri ve Bodrum Turizm Danışma Bürosu ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Canlı müzik eşliğinde 130 kişinin maske, mesafe kuralarını umursamadan eğlendiklerini tespit eden ekiplere otelin Sağlıklı Turizm Sertifikası iptal edip otele kapama cezası verdi.

POLİSLERİ BİLE ŞAŞIRTTI

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbar polis ekiplerini harekete geçirdi. Bodrum Turizm Danışma Bürosu ile Polis ekipleri Yalıkavak mahallesinde lüks bir otele baskın yaptı. İçeri giren ekipler 130 kişinin canlı müzik eşliğinde maskesiz, mesafesiz eğlendiğini gördü. Eğlenceye son veren ekipleri Otel Genel Müdürü tutanak tutulduğu öğrenildi. Baskın yapılan otelin Sağlıklı Turizm Sertifikası iptal edildiği ve otele kapatma cezası verildiği öğrenildi.

DENETİMLER SIKILAŞTIRILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Muğla Valiliği kademeli normalleşme sürecinde özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması ve eğlence yapılmaması konusunda tüm otelleri uyarmış ve denetimleri sıkılaştırmıştı. Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ise bayramdan önce tüm otelleri özellikle eğlence düzenlememeleri ve sosyal mesafeye uyulması konusunda resmi yazı göndermiş ve Ramazan bayramından sonra ise denetimlerini sıklaştırmıştı.

 

İHA

Bodrum'da maske ve mesafesiz parti otel kapattırdı ile ilgili etiketler Bodrum Parti maske sosyal mesafe baskın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.