Bodrum'da makilik alanda yangın kısa sürede söndürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki makilik ve zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan, fırtınanın da etkisiyle bir anda büyüyen yangına Muğla Büyükşehir Belediyesine ait 6 itfaiye aracı, Bodrum Belediyesine ait 2 ani müdahale aracı, 2 arazöz yangına müdahale etti. Fırtınaya rağmen yangını dört bir yandan ablukaya alan ekipler, Muğla 911 arama kurtarma ekiplerinin, Akut’un ve gönüllülerinde yardımıyla hızlı bir şekilde söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinin Yalıkavak Mahallesi’ndeki içerisinde zeytin ağaçlarının da bulunduğu makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Amirliği’ne bağlı ekipler sevk edildi.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın fırtınaya rağmen kısa sürede söndürüldü. Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın, ekiplerin dört bir yandan müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte söndürüldü. Soğutma çalışmaları başlatıldı.

 

Bodrum'da makilik alanda yangın kısa sürede söndürüldü ile ilgili etiketler Bodrum Orman Yangın Rüzgar Muğla yalıkavak makilik YANGINI
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.