Bodrum'da lahmacun ve hamburgerden sonra tarhana çorbasının fiyatı fırladı! Kase fiyatına inanamayacaksınız...

Türkiye'nin gözde turistik ilçelerinden olan Bodrum her sene olduğu gibi bu sene de yiyecek içecek fiyatlarını abarttı. Popülerliği her yıl artan Bodrum'da koronavirüs tarifesi zaten fazla olan fiyatları iyice yükseltti. Bir lahmacunun 110 TL'ye ayranın ise 75 TL'ye satıldığı turistik ilçede şimdi de tarhana çorbasının ücreti duyanları şoke ediyor.

Her geçen yıl popülerliği artan Bodrum'da koronavirüs tarifesi geldi.

Lüks otel ve mekanların kademeli normalleşme sürecinde bir bir açıldılğı ilçede fiyatlar adeta uçtu.

TARHANA ÇORBASI 85 TL

Bir lahmacun 110 TL'ye, ayran ise 75 TL'ye fırladı. Hamburgeri duyan yanına bile yaklaşmadı. Çünkü bu yılki fiyatı tam 350 lira. Hamburger ve lahmacunun astronomik fiyatlarla satıldığı Bodrum'da şimdi de tarhana çorbası fiyatları fırladı. Bir kase tarhana çorbası kimi yerde 70, kimi yerde 85 TL'ye satılıyor. 

 

LİCA KİRALARI 10 BİN TL

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bulunan Highlight Hotelin içerisinde bulunan Miya Beach'in giriş ücreti de duyanları hayrete düşürüyor; giriş ücreti 500 liradan başlıyor. Deniz üzerinde loca kiralamak isteyenler 10 bin lira bedel öderken sahilde bulunan loca fiyatları ise 7 bin 500 lira dan başlıyor. Çim üzerinde olan loca fiyatlarının ise 5 bin lira olduğu öğrenildi.

Fiyatları ödeyen yerli ve yabancı turistler ise sınırsız yeme içme ve özel garson hizmeti alıyor. 10 bin lira ile 5 bin lira arasında değişen localar en fazla 6 kişi ile sınırlı oluyor.

Bodrum'da lahmacun ve hamburgerden sonra tarhana çorbasının fiyatı fırladı! Kase fiyatına inanamayacaksınız... ile ilgili etiketler Bodrum tarhana fiyat tarife lahmacun hamburger
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.