Bodrum'da korkutan yangın

Bodrum, Yahşi'de bulunan pelet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İş makinelerinin de kullanıldığı 3 saatlik çalışma sonucunda yangın söndürülürken fabrikadan geriye külleri kaldı.

Bodrum-Turgutreis karayolu üzerinde bulunan Yahşi Kavşağı yakınında faaliyet gösteren marangozhane ve pelet üretim tesisinde, akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İşyeri içerisinde bulunan malzemelerin tutuştuğu yangın, kısa sürede işyerinin bin metrekareye yakın kapalı alanının tamamını sardı.

Bodrum'da korkutan yangın

Yangının haber verilmesi üzerine itfaiye, polis, sağlık ve zabıta ekibi olay yerine sevk edildi.

İtfaiye alevlerin yoğunluğu nedeniyle yangına etkili müdahale yapmakta büyük zorluk yaşadı.

İşyerinin üzerinden geçen yüksek gerilim hattındaki enerji güvenlik amacıyla AYDEM ekipleri tarafından kesildi. İlçenin batı bölgelerine bu nedenle bir süre elektrik verelimedi. 

Bodrum'da korkutan yangın - Resim : 2

Yangın iş makinelerinin de desteğiyle, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saat süren bir çalışmanın sonucunda söndürüldü.

Bu çalışmaları olay yerine gelen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da yerinde takip etti.

Bodrum'da korkutan yangın - Resim : 3

Küle dönen fabrikada itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bodrum'da korkutan yangın ile ilgili etiketler Bodrum Yangın pelet fabrikası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.