Bodrum'da kıskançlık kavgası... Arda, Aslıhan'ı bırakıp gitti!

Futbolcu Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan arasında sular durulmuyor. Ünlü çiftin, dün gece Bodrum'da bulunan bir mekanda sert bir tartışma yaşadığı iddia edildi. Olaylı gecenin sabahında Aslıhan Doğan yalnız görüntülendi. Morali hayli bozuk olan Doğan'ı arkadaşları teselli etti.

Arda Turan, tatil için sevgilisi Aslıhan Doğan ile Bodrum’u tercih etti. Ancak ikili, dün eğlenmek üzere arkadaşlarıyla beraber gittikleri Fenix adlı mekanda şiddetli bir tartışma yaşadı.

KISKANÇLIK TARTIŞMASI

Sözcü'de yer alan habere göre; çiftin kıskançlık yüzünden tartıştığı öğrenilirken, Arda gece boyunca kafasını telefonundan kaldırmadı ve sevgilisiyle hiç konuşmadı.

tuyrtyer

DOĞAN BİR GÜN SONRA YALNIZDI

Tartışmanın yaşandığı gecenin sabahı Aslıhan Doğan, beach’te yalnız güneşlendi ve çok moralsiz olduğu gözlendi. Turan’ın sevgilisinin yanına gitmemesi akıllara “Yeniden mi ayrıldılar?” sorusunu getirdi.

Bodrum'da kıskançlık kavgası... Arda, Aslıhan'ı bırakıp gitti! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Kavga ayrıldılar mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.