Bodrum'da Hint düğünü hangi otelde yapıldı?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki sene aradan sonra düzenlenen Hint düğünü sosyal medyada büyük ilgi gördü. 4 gün 4 gece süren Hint düğününün hangi otelde düzenlendiği merak konusu oldu.

Son yıllarda Hint düğünlerinin merkezi haline gelen Bodrum, yaz aylarının gelmesi ile yeniden ilgi odağı haline geldi. Adı sır gibi saklanan Bodrum’un en lüks otellerinden birinde konaklayan misafirler 4 gün 4 gece boyunca müthiş bir organizasyon ile doyasıya eğlendi.

Hindistan’ın önde gelen aileleri arasında yer alan Aggarwal ailesinin kızı Aastha ile Grover ailesinin oğlu Aryaman çifti unutulmaz bir düğün evlendi. 300 davetlinin katıldığı düğün için başta Hindistan olmak üzere Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, Bahreyn, Dubai ve Doha’dan gelen  konuklar 4 gün boyunca Bodrum’un keyfini doyasıya yaşadı.

Bodrum'da Hint düğünü hangi otelde yapıldı?

Düğünün tüm organizasyonunu TAYISTANBUL firması tarafından karşılandı. Bu sene Bodrum’da ve İstanbul’da büyük düğün organizasyonları ile adından çokça bahsettirecek olan TAYISTANBUL firması yetkilileri pandemi sonrasında Hintli ailelerin ülkemizde düğünlerini planlamaya başlamış olmanın turizm ve etkinlik sektörüne büyük moral olacağından söz ettiler.

Bodrum'da Hint düğünü hangi otelde yapıldı? - Resim : 2

Düğüne Bodrum, Antalya ve İstanbul’dan gelen; özel tasarım ve dekor firmaları, çiçek firmaları Londra’dan gelen makyaj sanatçıları, eğlence firmaları, fotoğrafçılar ve yüzlerce araç ile hizmet verildi.

Bodrum'da Hint düğünü hangi otelde yapıldı? ile ilgili etiketler Bodrum hint düğünü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.