Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı!

Bodrum dendi mi akla hemen masmavi bir deniz, görkemli Bodrum Kalesi ve sabahın ilk ışıklarına dek süren Bodrum gece hayatı geliyor. Bodrum’da güneşin batışıyla birlikte cafe ve gece kulüplerinden müzik sesi giderek yükselmeye başlar. Martılar uykuya çekildiğinde, takalar kıyıya yanaştığında gece hayatı canlanmaya başlamış demektir. Bodrum'a tatile giden vatandaşlar gece hayatının en iyi olduğu yerleri merak ediyor. Peki Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? İşte en iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı

Bodrum’a tatile gelenler, çoğunlukla sahilde alınan akşam yemeği sonrası, ilerleyen vakitle birlikte Bodrum geceleri mekanlarına akın etmeye başlar. Birçoğu Bodrum’da sahile nazır nefis manzaraya sahip gece kulübü ve restoran, sunduğu canlı müzik performanslarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlence vaat ediyor. Bodrum gece hayatını sevenler için çok renkli ve eğlenceli pek çok alternatif mekana sahip. İşte her eğlence anlayışına hitap eden 10 Bodrum gece hayatı mekanı.

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı!

1. KARPUZ

Bodrum’un merkezinde bulunan kaliteli mekanlardan biri de Karpuz. Bu mekan, Bodrum gece hayatı mekanları arasında görece yeni olmasına rağmen, çok kısa bir sürede Bodrum’un gözde mekanlarından biri haline geldi. Daha çok pop müzik türünde şarkıların çaldığı Karpuz, Bodrum’da kaliteli eğlencenin en yeni adreslerinden.

Adres: Tekilacılar Sokağı (Hamdi Can Giz Sk.) Bodrum, Muğla.

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 2

2. KULE ROCK CITY

Kule Rock City de Bodrum Merkez’de bulunan mekanlardan biri. Kule Rock City’de alternatif ve Rock müzik eşliğinde eğlenebilirsiniz. Zaten adından da anlaşılacağı gibi bir rock bar burası.

Adres: Cumhuriyet Cad. Dr. Alim Bey Bedesteni, No: 55, Bodrum, Muğla. 

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 3

3. KÖRFEZ

Körfez Bodrum’un merkezinde bulunuyor. Özellikle alternatif ve rock müzik severler tercih ediyor Körfez’i. Oldukça kaliteli şarkıların çaldığı Körfez, bu tarza gönül verenlerin buluşma noktası.

Adres: Neyzen Tevfik Cad. No:2, Bodrum, Muğla.  

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 4

4. FİLİKA

Bodrum Merkez’deki Meyhaneler Sokağı’nın en iyi mekanlarından biri Filika. Uzun ve keyifli bir Bodrum akşamı geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezlerinden. Fonda meyhane kültürünün en iyi şarkıları ve dostlarla tokuşturulan kadehler eşlik ediyor sohbetlere Filika’da.

Adres: Çarşı Mah. Cevat Şakir Cad. No:23, Bodrum, Muğla. 

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 5

5. BAĞ ARASI

Bitez’de, mandalina bahçeleri arasında yer alan harika bir mekan Bağ Arası. Bodrum’un en lezzetli yemeklerini Bağ Arası’nda bulabilirsiniz. Maalesef son zamanlarda popülaritesini artması dolayısıyla yer bulmak iyice zorlaştı. Rezervasyon yaptırmadan giderseniz yer bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Adres: Pınarlı Cad. No:59, Bitez, Bodrum, Muğla.  

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 6

6. MANDALİN

Bodrum’un merkezinde hemen hemen her tarza hitap eden mekanlarından biri Mandalin. Her akşam farklı bir eğlence seçeneği sunan Mandalin, düzenlediği konserlerle de adından sıklıkla söz ettiriyor. Kimi zaman 45’liklerin de çaldığı Madalin’de, nostaljik ve keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

Adres: Çarşı Mah. Dr. Alim Bey Cad. 1025 Sk. Bodrum, Muğla  

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 7

7. CAFE LİMON

Cafe Limon, Gümüşlük’te bulunan mekanlardan biri. Buranın olayı kesinlikle gün batımını izlemek. Bu nedenle de akşamüstü boş masa bulmak fazlasıyla zor olabiliyor. Belli bir saatten sonra sakinleşen Limon’da, yıldızların altında dostlarla edilen sohbetin yerini hiçbir şey tutmuyor doğrusu.

Adres: Karakaya Mah. Kardak Cad. 10. Yıl Sok/7, Gümüşlük, Bodrum, Muğla. 

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 8

8. MOONLIGHT

Bodrum’un müdavimleri Moonlight’ı çok iyi bilirler. Bodrum merkezde yer alan Moonlight, Bodrum’un gece hayatına karışmadan önce demlenilen yer olarak biliniyor daha çok. Bununla birlikte harika bir deniz manzarasına da sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Adres: Çarşı Mah. 48400, Bodrum, Muğla. 

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 9

9. ÖZAK PANSİYON

Gümüşlük’ün en meşhur mekanlarından biri Özak Pansiyon. Pansiyon olarak hizmet vermesinin yanı sıra, bar olarak da hizmet veriyor. Özellikle Göksel, Teoman gibi isimlerin verdiği konserlerle de ününe ün katmış bir yer Özak Pansiyon.

Adres: Karakaya Mahallesi, Yalı Mevkii, Gümüşlük, 48400, Bodrum, Muğla.  

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! - Resim : 10

10. MARİNA YACHT CLUB

Bodrum Limanı ile tarihi Bodrum Kalesi’ni gören eşsiz bir manzaraya sahip Marina Yacht Club. Bodrum’un en gözde mekanlarından biri olan Marina Yacht Club, Bodrum’da kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin uğrak noktalarından biri.

Adres: Bodrum Marina, Neyzen Tevfik Caddesi, 48400, Bodrum, Muğla. Tel: 0252 3161228

BODRUM’UN EN ÜNLÜ GECE KULÜPLERİ

Gece kulübü olarak tercih edebileceğiniz gözde mekanlar daha çok Bodrum merkezde yer alıyor. Bodrum’un en ünlü gece kulüpleri olarak ise M&M, Seyfi Bar, Mavi Bar, Moonlight, Kedi Kulüp, Veli Bar, Ora ve Kestane gibi mekanları söylemek mümkün.

Ünlü DJ’lerin performansları, canlı müzik gurupları yanında, ilginç dans gösterilerinin sunulduğu mekanlarda yabancı dansçılar, çeşitli akrobasi gösterileri, ışık gösterileri ile misafirlerini eğlendiriyorlar.

Bodrum'da gece nerelere gidilmeli? En iyi 10 Bodrum gece hayatı mekanı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.