Bodrum'da eczaneye 'alkol' baskını

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eczaneye yapılan baskında 545 litre etil alkol ele geçirildi. Eczanenin etil alkolü 5 litrelik bidonlarda tuttuğu görüldü. Polis 109 bidon alkole el koyarken bunlarla ilgili olarak da 2 kişiyi gözaltına aldı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri, Turgutreis Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir eczanede yüklü miktarda etil alkol bulunduğunu öğrendi.

Bu bilgi üzerine harekete geçen ekipler, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde bahse konu eczaneye şok baskın yaptı.

Eczanede yapılan aramada, her biri 5 litrelik bidonlar halinde 109 adet olmak üzere toplam 545 litre etil alkol ele geçirildi.

Eczane sahibi S.Ş. ve çalışan F.Ç., 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan işlem yapılmak amacıyla gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Ş.Ş ile F.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bodrum'da eczaneye 'alkol' baskını ile ilgili etiketler Eczane Muğla Bodrum polis etil alkol kaçakçılık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.