Bodrum'da çiftlik kurmak isteyen Ajda Pekkan'ın hayali suya düştü! Fiyatları duyunca hüsrana uğradı

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, koronavirüs salgını sürecinde İstanbul'un gürültüsünden ve kalabalığından kaçıp Bodrum'a yerleşmişti. Burada huzuru yakalayan Pekkan, çiftlik kurma hayaliyle arayışa başladı ancak Bodrum'daki artan emlak fiyatları sonrası kararından vazgeçerek gözünü Kaz Dağları'ına çevirdi.

Pandemi sürecinin başından beri geçen yıl satın aldığı Bodrum'daki 11 milyon TL'lik villasında vakit geçiren hem de tatilini yapan 75 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan, hayalini gerçekleştirmek hem da yatırım yapmak için Mazı ve Yalıçiftlik gibi bölgelerde arazi arayışına girmişti.

Bodrum'da çiftlik kurmak isteyen Ajda Pekkan'ın hayali suya düştü! Fiyatları duyunca hüsrana uğradı

BODRUM'DA ARAZİLER EN AZ 10 MİLYON TL

Çiftlik hayalini gerçekleştirmek için Bodrum'dan büyük bir arazi bakan Süperstar, arazi fiyatlarını öğrenince rotasını Kaz Dağları'na çevirdi. Arazi fiyatlarının 10 ile 15 milyon TL arasında olması karşısında Pekkan neye uğradığını şaşırdı. Pandemi sürecinde artan fiyatların değerinden çok daha fazla olduğunu düşünen Ajda Pekkan, bu nedenle Bodrum'da geniş arazi almaktan vazgeçti.

Bodrum'da çiftlik kurmak isteyen Ajda Pekkan'ın hayali suya düştü! Fiyatları duyunca hüsrana uğradı - Resim : 2

ÇİFTLİĞİNİ KAZ DAĞLARI'NDA KURACAK

Rotasını Kaz Dağları bölgesine çeviren Süperstar, geçtiğimiz günlerde bu bölgeye giderek satılık arazileri dolaştı. Ajda Pekkan, Bodrum'da değeri 10 milyon TL olan arazilerle aynı ölçüdeki yerlerin burada 3 milyon TL olduğunu görünce çiftliğini Kaz Dağları bölgesinde yapmaya karar verdi.

Arazi bakmak için geçtiğimiz günlerde Kaz Dağları'na giden Ajda Pekkan, burada evi olan yakın dostu müzisyen Mehmet Yüzüak'ı da ziyaret etti.


GENÇLERLE BİRLİKTE EĞLENDİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mayıs kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla 1 Haziran'dan itibaren kafe ve restoranların açılmasıyla beraber, Bodrum'da bulunan Ajda Pekkan, önceki gün Moon Beach'te akşam yemeği yedi. Pekkan'ı burada yemek yerken gören genç bir grup hep beraber Pekkan'ın 'Kimler Geldi Kimler Geçti' şarkısını söylemeye başladı. Bu sürpriz karşısında çok şaşıran Pekkan, gençlerin yanına giderek şarkıya eşlik etti. Pekkan ve gençler keyifli bir akşam geçirdi.

YENİ BİR ESTETİK İDDİASI

75 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran Süperstar'ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir fotoğraf karesi görenleri şaşırtmıştı. 6 ayda bir yüzüne botoks uygulaması yaptıran Pekkan'ın yüzündeki değişim dikkat çekmişti. Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Pekkan'ın bir kez daha botoks yaptırdığı iddia edildi. Pekkan daha önce dudaklarına 6 kez silikon yaptırmış, 3 kez burun estetiği geçirmiş, diz kapaklarını ve 4 kez yüzünü gerdirmişti.

 

Bodrum'da çiftlik kurmak isteyen Ajda Pekkan'ın hayali suya düştü! Fiyatları duyunca hüsrana uğradı ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Bodrum Kaz Dağları Çiftlik emlak fiyatları arazi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.