Bodrum'da 80 bin TL'ye yemek yiyen Bill Gates ve arkadaşlarının menüsü merak konusu oldu

146 milyar dolar serveti olan Amerikalı iş insanı ve Teknoloji devi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, geçtiğimiz hafta lüks yatıyla Bodrum'a gelerek Mandarin Oriental içindeki restoranda arkadaşlarıyla birlikte yemek yemiş ve ödediği hesap ise dudak uçuklatmıştı. Gates ve arkadaşlarının 80 bin TL'lik akşam yemeği menüsü merak konusu oldu.

27 yıllık evliliği resmen biten ABD'li iş insanı, arkadaşlarıyla yemek yediği lüks bir restorana ödediği dudak uçuklatan hesap ile gündeme gelmişti. Bu haberlerin ardından "Altı kişi 80 bin TL'lik ne yemiş olabilir?" sorusu akıllara geldi.

 
''80 BİN LİRALIK MENÜDE NELER VAR?''

Gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı Bodrum olmuştu. Microsoft’un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Sabah gazetesinden Yüksel Aytuğ, "80 Bin Liralık Menüde Neler Var?" başlığı ile bu konuyu köşesine taşıdı:

"Ünlü milyarder Bill Gates'in Bodrum ziyareti olay oldu. Çünkü yemek yediği bir restorana tam 80 bin lira hesap ödedi.Haberi yapan mesai arkadaşım Hakan Uç'a dedim ki; 'Yahu şu hesabın dökümünü alabilir misin? Meraktan çatlayacağım ne yemişler diye.'

Bir süre sonra cevabı geldi. Restoran bu bilgiyi vermeyi gizlilik ilkesi nedeniyle reddediyormuş. Dayanamadım, işletmeyi aradım. Üç kez restoran bölümüne bağlamaya çalıştılar, açan olmadı.

Dördüncüsünde resepsiyon görevlisi Yasemin Hanım'a telefon numaramı bıraktım, beni arasınlar diye. Ne arayan, ne soran.

Merakım şu: Altı kişi 80 bin TL'lik ne yemiş olabilir? Pirzolalar altın mı kaplı? Yanında kuş sütü mü veriyorlar? Yoksa Bill Gates, Bodrum'da tanesi 40 TL'den satılan 500 cc'lik sularla lüks yatının su deposunu mu doldurdu?"

Bill Gates

Bodrum'da 80 bin TL'ye yemek yiyen Bill Gates ve arkadaşlarının menüsü merak konusu oldu ile ilgili etiketler Bodrum bill gates
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.