Bodrum'da 5 yıldızlı otelin yakıt tankı patladı! Alevler güçlükle kontrol altına alındı...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde yakıt tankının patlamasıyla yangın çıktı. Yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Torba Mahallesi Kaynar mevkisinde faaliyet gösteren 5 yıldızlı bir otelin LNG tankı patladı. Patlamanın ardından ormanlık arazi içerisinde buluna otelde yangın başladı. Bir anda büyüyen yangında zaman zaman patlama sesleri duyuldu.

BİNA TAMAMEN YANDI

İhbar üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri otele sevk edildi. Otelin personel lojmanında bulunan otel personelleri hızlı bir şekilde tahliye edildi. Yangın, tankın arkasındaki bir binaya da sıçradı. Alevlere teslim olan bina tamamen yandı.

Bodrum'da 5 yıldızlı otelin yakıt tankı patladı! Alevler güçlükle kontrol altına alındı...

Beton mikserlerinin de katıldığı söndürme çalışmalarına Muğla 911 Arama Kurtarma da 5 gönüllüsüyle destek verdi. Ekipler, alev alev yanan tanka saatlerce müdahale ederek soğutmaya çalıştı. Yangında otelde büyük çapta hasar meydana geldi.

Bodrum'da 5 yıldızlı otelin yakıt tankı patladı! Alevler güçlükle kontrol altına alındı... ile ilgili etiketler Yangın Bodrum Muğla patlama otel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.