Bodrum'da 4 işletme daha süresiz kapatıldı

Bodrum'da yapılan denetimlerde koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadığı belirlenen restoran, bar ve beach gibi hizmet veren 4 işletmenin süresiz, 2 işletmenin 15 gün, 3 işletmenin ise 4 gün faaliyetine ara verilmesine karar verildi.

Bodrum Hıfzıssıhha Meclis kararına göre Gümbet ve Çarşı Mahallesi'nde restoran-kafe ruhsatı ile çalışan hijyen, temizlik, maske, sosyal mesafe gibi Covid-19 tedbirlerine uymadığı ve ruhsata aykırı gece kulübü, bar veya beach club gibi faaliyette bulunuduğu tespit edildi.

Bodrum Kaymakamlığı koordinesindeki Emniyet Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri, harekete geçti. Kurallara uymadıkları belirlenen adreslerde uyarıları dikkate almadan ruhsata aykırı faaliyetlerine devam eden 4 işletmenin faaliyetleri süresiz durdurulurken, 2 işletmenin 15 gün, 3 işletmenin ise 4 gün faaliyetine ara verildi.

İlçede daha önce koronavirüs tedbirlerine uymadığı belirlenen restoran, kafeterya adı altında yasakları ihlal eden bar ve diskotek gibi işletilen 18 işletme süresiz mühürlenmişti.

Alınan son kararla birlikte Bodrum'da toplam 22 işletmenin faaliyeti süresiz olarak durduruldu.

Bodrum'da 4 işletme daha süresiz kapatıldı ile ilgili etiketler Bodrum mühürlendi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.