Bodrum'da 30 FETÖ'cü tekne ile Yunanistan'a kaçarken yakalandı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ üyeliği ve Göçmen Kaçakçılığına ilişkin, çok yönlü başlatılan soruşturma kapsamında gece 02.00 sıralarında Yunanistan’a kaçmak isteyen aralarında asker ve polislerin de olduğu 30 FETÖ'cü, denizde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre, bölgedeki olumsuz hava koşullarına rağmen, 2 Türk vatandaşının tekne kaptanlığı ve yardımcılığında bir motor yatla kaçmaya çalışan şüpheliler operasyonla yakalandı.

İçlerinde 2 si çocuk 4 Suriye uyruklu şahısla; 13 ü çocuk, 17 si yetişkin olmak üzere 30 Türk vatandaşı toplam 34 kişi gözaltına alındı.

Yunanistana kaçmaya çalışan Türk vatandaşları içinde Ankara ve İzmir'de ikamet eden Emniyet, Milli Eğitim, Asker, TİB gibi farklı meslek gruplarından, kamudan ihraç olan FETÖ mensuplarının olduğu tespit edildi. Şüpheliler Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanması sonrasında, şüphelilerin önümüzdeki günlerde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılacağı öğrenildi.

Bodrum'da 30 FETÖ'cü tekne ile Yunanistan'a kaçarken yakalandı! ile ilgili etiketler Bodrum FETÖ Sahil güvenlik Yunanistan kaçak firari
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.