Bodrum yangını kontrol altına alındı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Cumartesi günü çıkan ve geniş bir alanda etkili olan orman yangınının kontrol altına alındığı açıklandı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Milas ilçesinde çıkıp Bodrum’a sıçrayan yangın, Milas ve Bodrum’da geniş bir alanda etkili oldu. Mazı Mahallesi’nde ev ve işyerleri ile otomobillerin alevlere teslim olduğu yangında Mazı, Gökpınar ve Armutçuk, Çocuk Mezarlığı’ndaki yerleşimler tahliye edilmişti. Geniş bir alanda yürütülen söndürme ve soğutma çalışmalarına Muğla ve Bodrum dışından çok sayıda orman ve itfaiye ekibi ile gönüllüler katıldı. Çevre illerdeki belediyeler de yangın bölgesine su tankerleri göndererek destek oldu. Cumartesi gününden beri devam eden yangının, kontrol altına alındığı açıklandı.

Bodrum yangını kontrol altına alındı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Bodrum’daki yangınların kontrol altına alındığı ifade edilerek, “Bodrum’da Yeniköy, Mumcular, Gökpınar, Mazı mahalleleri, Çocuk Mezarlığı ve Kisebükü mevkilerindeki yangınlar kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” denildi.

Yangının Bodrum’a verdiği hasar ise büyük oldu. Gökova Körfezi’nde mavi ile yeşilin birleştiği koyları ve tepeleri de etkisi altına alan alevler, cennet gibi bölgeleri kül rengine çevirdi. Yangında ne kadar alanın yandığı ise henüz tespit edilmedi.

İHA

Bodrum yangını kontrol altına alındı! ile ilgili etiketler Yangın Orman Yangını Orman Muğla Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.