Bodrum sevdasının arkasında ne var?

İstanbul'da hafta sonu etkisini gösteren şiddetli yağış neticesinde bir kişi hayatını kaybetti, su baskınları nedeniyle çok sayıda vatandaş ve esnaf zarar gördü. Yaşanan olaylar sırasında Bodrum'da tatilde olduğu ortaya çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu apar topar tatilini kesip kente dönse de eleştirilerin hedefi olmaktan kurtulamadı. İstanbul'da bir gün kalarak Bodrum'a geri dönen İmamoğlu'nun Bodrum sevdasının arkasında ne yattığı da ortaya çıktı...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şiddetli yağışın vurduğu İstanbul'a bir gün sonra gelerek incelemelerde bulundu.

Dün sabah saatlerinde, beraberindeki heyet ile su baskınlarının yaşandığı Eminönü Altgeçitte bulunan esnafı ziyaret ederek oluşan hasarı yerinde inceledi.

Ancak İmamoğlu incelemeleri sırasında bir esnafın sert tepkisi ile de karşılaştı. Yetkililere ulaşamadığını belirten esnaf, "Başkanım dün kimseye neden ulaşamadık. Neredesiniz başkanım? Gerekirse bir sandalye atıp burada oturun" diye konuştu.

 BİR GÜN SONRA BODRUM'A GERİ DÖNDÜ

Diğer yandan İmamoğlu'nun bu tepki ve eleştirilere karşın tatiline kaldığı yerden devam ettiği ortaya çıktı. İmamoğlu dün İstanbul'da birkaç semti ziyaret ettikten sonra, uçakla Bodrum'a geri döndü.

Bu gelişmeler üzerine, İmamoğlu'nun neden sık sık Bodrum'a gittiğine ilişkin yeni bir iddia da gündeme geldi.

Bodrum sevdasının arkasında ne var?

Yeni Asır'ın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bodrum’da lüks bir villa satın aldı.

Kısa süre önce belediye başkanı seçilerek görevine başlamasına karşın, iki kere izin alan ve sık sık Bodrum’da tatil yaptığı gerekçesiyle eleştiri oklarını üzerine çeken İmamoğlu’nun Gümüşlük'te 14 milyon liraya villa satın aldığı iddia edildi.

Buna göre, bölgede daha öncesinde lüks bir evi bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, şimdi de ultra lüks bir villa satın aldığı öne sürüldü.

Önce fiyatı 1.5 milyon Euro olan Pera Gümüşlük'ten bir villa baktığı iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun villayı kalabalık bir bölgede olduğu gerekçesiyle beğenmediği ve Gümüşlük'ün Koyunbaba mevkiinden piyasa değeri 2.5 milyon dolar olan, Günsan İnşaat'ın yaptığı 6 lüks villadan birini satın aldığı ifade edildi.

 

Bodrum sevdasının arkasında ne var? ile ilgili etiketler İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.