Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gidilir? Havaş var mı?

Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gidilir? Sorusu, Bodrum'a giden yerli ve yabancı turistlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Tatilciler otogardan havalimanına gitmenin yollarını arıyor. Peki Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gidilir? Havaş var mı? Detaylar haberimizde.

Temmuz ve Ağustos büyük bir turist yoğunluğu çeken Bodrum'da, Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gidilir? Sorusu turistler tarafından büyük bir merak konusu oldu. Yerli ve yabancı turistlerin Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gideceklerini bilmemeleri durumu daha da güçleştiriyor. Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na en kolay nasıl gidebileceğinizi haberimizde detaylıca açıkladık. Peki Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gidilir? Havaş var mı? 

BODRUM OTOGARI’NDAN BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NA TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Otogardan 36 dakika sürecek olan yolculuğun ücreti 105 TL tutacaktır.


BODRUM OTOGARI’NDAN BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NA OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Uçakların uçuş saatinden 2 saat önce otogardan hareket eden Muttaş otobüsleri Torba Kavşağı Alt Geçidi ve Güvercilik Metro önünden yolcu alınmaktadır.

BODRUM OTOGARI’NDAN BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NA HAVAŞ İLE NASIL GİDİLİR?

Bodrum Şehirler Arası Otobüs Terminali’nden hareket eden Havaş otobüsleri uçakların saatine göre ayarlanarak 2 saat önceden hareket etmektedir. Hava servislerinin havalimanına kalkış saatleri internet sitesinde ye almaktadır.

Bodrum Otogarı'ndan Bodrum Havalimanı'na nasıl gidilir? Havaş var mı? ile ilgili etiketler Bodrum tatil Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.