Bodrum için son dakika uyarısı: Dışarı çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu sabah başlayan, öğleden sonra etkisini artıran lodosla ilgili yeni uyarı geldi. Bodrum-İstanköy (Kos) ve Bodrum-Datça feribot seferlerinin yapılamamasına neden olan lodosun saatteki hızının 50 ila 75 kilometre arasında sürmesinin beklendiği belirtildi. Bodrum Liman Başkanlığı ise balıkçılarla, yat sahiplerini limandan çıkmamaları konusunda uyardı.

Bodrum'da bu sabah yağmurla başlayan, öğleden sonra etkisini artıran lodos, hayatı tam anlamıyla felç etti.

Hızı zaman zaman 50 kilometreye kadar ulaşan kuvvetli rüzgar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Bitez, Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet'te dev dalgalar saatlerce sahili dövdü. 

Şiddetli lodos nedeniyle Bodrum-İstanköy (Kos) ve Bodrum-Datça feribot seferleri yapılamadı.

Bodrum Liman Başkanlığı, balıkçılar ile yat sahiplerinin liman dışına çıkmamaları için sık sık uyarılarda bulundu. İtfaiye, jandarma, polis ve zabıta ekipleri de alarma geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda "Bodrum-Kaş arasında rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir" ifadesi kullanıldı.

Bodrum için son dakika uyarısı: Dışarı çıkmayın ile ilgili etiketler Bodrum Meteoroloji Muğla Fırtına lodos liman başkanlığı balıkçılar yat sahipleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.