Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e nasıl gidilir? Havaş var mı?

Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e nasıl gidilir? Sorusu, Bodrum'a giden yerli ve yabancı turistlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Tatilciler Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e gitmenin en kolay yollarını arıyor. Peki Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e nasıl gidilir? Havaş var mı? Detaylar haberimizde.

Yaz aylarında büyük bir turist yoğunluğu çeken Bodrum'da, Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e nasıl gidilir? Sorusu turistler tarafından büyük bir merak konusu oldu. Yerli ve yabancı turistlerin Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e nasıl gideceklerini bilmemeleri durumu daha da güçleştiriyor. Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e en kolay nasıl gidebileceğinizi haberimizde detaylıca açıkladık.

BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NDAN TURGUTREİS’E TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Havalimanından Turgutreis’e gitmek 1 saat sürecektir. Fiyatı 156 TL tutacaktır.

BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NDAN TURGUTREİS’E HAVAŞ İLE İLE NASIL GİDİLİR?

Turgutreis'e Havaş ile gitmek istediğinizde ise havalimanının iç hatlar çıkışında yer alan 17.5 TL gibi bir ücret karşılığında düzenli aralıklarla hizmet veren Havaş araçlarına binebilirsiniz.

BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NDAN TURGUTREİS’E TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Bodrum Havaalanı-Turgutreis transfer fiyatları seçeceğiniz araca göre 60TL ile 150TL arasında değişmektedir. Ulaşımınızı minibüs ile sağlamak istediğinizde ise HAVAŞ servisi ile otogara gelip buradan Turgutreis minibüslerine binebilirsiniz.

BODRUM-MİLAS HAVALİMANI’NDAN TURGUTREİS’E ARAÇ KİRALAMA İLE NASIL GİDİLİR?

Bodrum-Milas Havalimanı ile Turgutreis arası 54 kilometre olup özel araçla bu yol 1 saatte alınmaktadır. Oto kiralama şirketleri Bodrum Havalimanı Turgutreis transfer hizmetleri için ekonomik binek araçlar, vip minibüs, midibüs ve daha büyük gruplar için otobüs seçenekleri sunmaktadır.

Bodrum Havalimanı'ndan Turgutreis'e nasıl gidilir? Havaş var mı? ile ilgili etiketler Bodrum tatil Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.