Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gidilir? | Havaş var mı?

Tatilciler tarafından en çok tercih edilen yerlerden biri olan Bodruma bu yıl da vatandaşlar akın ediyorlar. Bodrum'a uçakla seyahat eden tatilciler Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gideceklerini araştırmaya başladılar. Yurttaşlar Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gideceklerini merak ediyorlar? Peki Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gidilir? Havaş var mı? Detaylar haberimizde...

Yaz mevsiminde büyük bir turist göçü alan Muğla'da vatandaşlar havalimanından Bodrum'a nasıl ulaşım sağlayacaklarını araştırmaya başladılar. Yerli ve yabancı turistler doğa harikası plajlara sahip Bodrum'a nasıl gidebileceklerini merak ediyorlar. Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gidilir?  Havaş var mı? Sorusunun cevabını sizin için derledik. İşte Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gidilir? Sorusunun cevabı.

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI'NDAN BODRUM MERKEZ(MENTEŞE)'E OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Otobüs ile Bodrum Merkez'e gitmek isterseniz Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Muttaş otobüsleri yer alıyor. Havalimanının iç hatları servisinde yer alan Muttaş otobüslerinde kişi başı 17,5 TL olan ücret 45 dakika sürüyor.

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI'NDAN BODRUM MERKEZ(MENTEŞE)'E TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Milas-Bodrum Havalimanı’ndan taksi aracılığıyla Bodrum Merkez’e 37 dakika sürecek olan yolculuk 103 TL tutacaktır.

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI'NDAN BODRUM MERKEZ (MENTEŞE)'E HAVAŞ İLE NASIL GİDİLİR?

Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı, Bodrum Otogarı ve Havalimanı arasında hizmet vermektedir. İç hatların çıkışında yer alan Havaş seferleri uçuş saatlerine göre düzenlenmektedir. Havalimanı Havaş seferlerine binerek Güvercinlik, Torba yolu ve Bodrum Otogar güzergahını takip ederek merkeze yaklaşık . 45-55 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Servis ücreti ise 17.5 TL olarak belirlenmektedir.

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI'NDAN BODRUM MERKEZ (MENTEŞE)'E TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Bodrum Merkez'e havaalanı transfer aracı ile gitmek isterseniz araç büyüklüğüne göre 90 TL'den başlayan fiyatlar artış göstermektedir. Milas Bodrum Havalimanı’na özel ya da toplu taşıma araçları kullanmak yerine VIP araçlarla gitmeyi tercih ederseniz PROGO aplikasyonunu deneyebilirsiniz. Milas Bodrum Havalimanı’na transfer hizmeti sunan PROGO bir mobil aplikasyondur ve cep telefonunuza bu aplikasyonu indirerek rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Dilerseniz progotravel.com sayfasından da 6 saat öncesinden rezervasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Atlas Jet‘in yolcuları için Turgutreis, Bitez ve Gümbet’e ücretsiz servisleri bulunmaktadır. Aynı zamanda Muttaş otobüsleri de aynı hizmeti vermektedir.

HAVALİMANI’NDAN BODRUM’A SEFER DÜZENLEYEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİ

THY - Tel: (0252) 523 01 32

Onur Air - Tel: (0252) 523 22 22

Atlas Jet - Tel: (0252) 523 01 86

Bodrum Havalimanı'ndan Bodrum merkeze nasıl gidilir? | Havaş var mı? ile ilgili etiketler Bodrum tatil Havalimanı Turist
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.