Bodrum 29 Ekim etkinlikleri 2019! Bodrum 29 Ekim konseri!

Bodrum 29 Ekim etkinlikleri! 96 yıldır olduğu gibi bu sene de Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak. Yut genelinde kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na az bir zaman kaldı. Muğla'nın ilçesinde de etkinlikler yapılacak. İşte Bodrum 29 Ekim konseri...

Bodrum 29 Ekim etkinlikleri! Türkiye'nin yönetim şekli 29 Ekim 1923 yılında cumhuriyet olarak değişti. Bundan dolayı her sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olarak kutlanmaktadır. Yarın tüm yurtta coşkuyla ve törenlerle 29 Ekim kutlanacak. Bodrum'daki konser ise merak ediliyor. İşte 29 Ekim 2019 Bodrum etkinlikleri...

29 EKİM PROGRAMI

19.30 Fener Alayı
Yer: Milta Marina Önü
20.00 Hakan Doğanay Show
20.30 Suzan Kardeş
Yer: Bodrum Belediye Meydanı, Muğla
Konser halka açık ve ücretsizdir.

BODRUM

Bodrum, Muğla'nın 13 ilçesinden birisidir.

İlçe günümüzde önemli bir turizm merkezi olması ile anılmaktadır ki bunda Bodrum'un kendine has bazı özellikleri olması etkilidir. Bodrum sadece Türkiye'de değil dünyada da turizm açısından bilinen bir ilçedir. Nüfus açısından il genelinde Menteşe ve Fethiye'yi geçerek en büyük ilçe unvanına sahip olmuştur.

Bodrum, Muğla ilinin batı köşesinde yer alır. İlçe topraklarının büyük çoğunluğu kendi adını taşıyan bir yarımada içerisinde bulunmaktadır ki ilçe kuzey, batı ve güneyden Ege Denizi ile çevrelenmiştir.

 

Bodrum 29 Ekim etkinlikleri 2019! Bodrum 29 Ekim konseri! ile ilgili etiketler 2019 Bodrum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.