BMW ve Audi birbirine girdi!

Audi ve BMW, Twitter üzerinden BMW'nin paylaştığı bir gönderi sonrasında birbirlerine girdi.

Dünyaca ünlü markaların birbirine laf sokması, çok da alışılmadık bir durum değil. Örneğin Burger King'in Mc Donald's'la şaka yoluyla uğraşması ya da BMW'nin Audi ile yıllardır kapışması; iki tarafın tutkunlarını da kızıştırdığı için markaların bedavadan prim yapmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz hafta Audi ve BMW Twitter üzerinden küçük bir laf dalaşına girdi. Nitekim bu ufak tartışma çok uzasaydı eğer işin rengi değişebilirdi; ancak bu haliyle oldukça tatlı bir atışma olarak akıllara kazındı. İlk hamle BMW'den Audi logolu bir paylaşımla geldi.

 BMW ve Audi birbirine girdi!

"Havai fişekler M4'ün Yas Marina Blue görseli için havalanıyor!"

Audi, BMW'nin paylaştığı fotoğrafta Audi logosunun görülmesiyle adeta dalga geçerek şunları söyledi:

BMW ve Audi birbirine girdi! - Resim : 2

Gördünüz mü?"

BMW ise durur mu? Yapıştırmış cevabı!

BMW ve Audi birbirine girdi! - Resim : 3

"Gördük... Her zaman gördüğümüz yerden; dikiz aynasından!"

Artık kimi tutarsınız bilemeyiz ancak Audi, BMW'nin son hamlesinden sonra cevap vermemeyi seçti. Twitter kullanıcılarından biri ise yine aynı iki markanın açık hava reklamı çekişmesini hatırlattı.

BMW ve Audi birbirine girdi! - Resim : 4

Görüldüğü üzere BMW, her zaman son sözü söyleyen oluyor sayın Webtekno okurları... "Filler tepişir, çimenler ezilir." diye bir söz vardır bilirsiniz. Bu mücadeleden BMW ve Audi'nin zararlı çıkmayacağı çok ama çok aşikar.

BMW ve Audi birbirine girdi! ile ilgili etiketler BMW Audi Kavga Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.