BMW hayranlarına müjde!

Yeni ortaya çıkan bir görüntü, BMW'nin Toyota ile spor araba geliştirme konusunda ortaklığını sonlandırdığını ve yeni bir spor araba üzerine çalıştığını gösteriyor. BMW ve Toyota, yeni bir spor otomobil geliştirmek için uzun zamandır bir ortaklık içerisindelerdi fakat bu ortaklıktan sonuç alınamamıştı. Bayağı meşgur olan Toyota tarafı, yeni Supra'nın nasıl olacağını düşünüyordu. BMW tarafı ise görünürde sessizdi.

Yeni ortaya çıkan bir görüntü, BMW'nin Toyota ile spor araba geliştirme konusunda ortaklığını sonlandırdığını ve yeni bir spor araba üzerine çalıştığını gösteriyor.
BMW ve Toyota, yeni bir spor otomobil geliştirmek için uzun zamandır bir ortaklık içerisindelerdi fakat bu ortaklıktan sonuç alınamamıştı. Bayağı meşgul olan Toyota tarafı, yeni Supra'nın nasıl olacağını düşünüyordu. BMW tarafı ise görünürde sessizdi.

bmw2

Yukarıdaki görsel ilk etapta bir şey ifade etmese de aslında BMW-Toyota ortaklığının sonlandığını ve BMW'in yeni bir roadster (spor araba) geliştirmeye başladığını gösteriyor. Görünüşe göre BMW sanıldığı kadar sessiz değilmiş.

BMW-Toyota arasında nasıl bir bilgi ve hak paylaşımı yapıldığı bilinmese de aracın hibrit teknolojisi ile gelebileceği ve arkadan çekişli olacağı söylentiler arasında.

Yeni roadster konseptinin tam olarak ne olduğu muhtemelen 17 Ağustos'ta Pebble Beach Concours d’Elegance'da öğreneceğiz.

BMW hayranlarına müjde! ile ilgili etiketler BMW Toyota
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.