BMS TEL halka arz ne zaman? BMS Birleşik Metal halka arz sonucu, BİST kodu nedir?

BMS Birleşik Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz ediliyor. Yatırımcılar şimdiden BMS TEL borsada ne zaman işlem görecek, talep toplama tarihi açıklandı mı? sorularına yanıt aramakta. BMS TEL halka arz ne zaman, halka arz sonucu  açıklandı mı, eşit mi oransal mı? İşte, 2022 BMS TEL BİST hisse kodu ve fiyatı…

BMS Birleşik Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz ediliyor. Sermaye artırımı ve ortak satış ile Borsa’da satış yöntemiyle halka arz edilecek BMS TEL hakkında detaylar yatırımcılarla paylaşıldı.

Sektöründe her daim kendisini ispatlamış ve oldukça önemli bir yere gelen BMS TEL, sermaye artırımı ve ortak satış ile Borsa’da halka arz edilecek günün gelmesi için geri sayıma geçildi. Şirket tarafından Borsa İstanbul’a halka arz işlemleri için başvuru 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

BMS TEL, şirket sermayesinin 30 milyon TL’den 36.525.000 TL’ye çıkarılmasıyla, 6.525.000 TL nominal değerli pay ve ortaklardan Ahmet Rauf Mollaoğlu’nun sahip olduğu 1.450.000 TL, Ali Zontur’un sahip olduğu 1.450.000 TL ve Mustafa Zontur’un 1.450.000 TL nominal değerli payları ile birlikte, toplamda 10.875.000 adet payın satışını gerçekleştirecek.

BMS TEL halka arz ne zaman? BMS Birleşik Metal halka arz sonucu, BİST kodu nedir?

Sermaye artırımı ve ortak satışı ile gerçekleştirilecek olan halka arzda payların, şirketin çıkarılmış sermayesine oranı %29,77 olacak.

BMS TEL halka arz işlemleri Garanti Yatırım liderliğinde “Borsa’da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile gerçekleşecek. Halka arz işlemleri için 2 iş günü süreyle talepler toplanacak ve tüm yatırımcılara eşit dağıtım ile payların dağılımı yapılacak.

BMS TEL’in halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, işlem yapma yetkisi bulunan tüm banka ve aracı kurumlardan taleplerini iletebilecek.

BMS Birleşik Metal San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Ne Zaman?

BMS Birleşik Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak. Tahmini olarak Nisan aynın ilk haftasında BMS TEL’in halka arz edilmesi bekleniyor.

BMS TEL halka arz ne zaman? BMS Birleşik Metal halka arz sonucu, BİST kodu nedir? - Resim : 2

BMS TEL Halka Arz Bilgileri

Halka Arz Tarihi: Açıklanmadı
Halka Arz Fiyatı/Aralığı: Açıklanmadı
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım
Pay: 10,875,000 Lot
Aracı Kurum: Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
BİST Kodu: BMSTL

BMS TEL Hakkında

1968 yıllarına dayanan sağlam bir temel üzerine kurulan BMS TEL, 1999 senesinde demir çelik sektöründe faaliyet göstermek adına İstanbul’da inşa edilmiştir. İlk olarak ticaret yaparak faaliyet gösteren BMS TEL, nervürlü inşaat demiri toptan ve perakende satışına giriş yapmıştır.

2011 senesinde en yüksek ticaret tonajına ulaşıp yaklaşık 180.000 ton/yıl demir çelik ticaretiyle sektörde kendini ispatlayan BMS TEL kendisine önemli bir yer edinmiştir. 2012 yılında ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak amacıyla Kocaeli Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 20.000 m2 alan üzerinde galvanizli çelik tel üretim tesisi yatırımı yaparak sanayiciliğe adım atan firma üretim faaliyetlerine de burada başlamıştır.

BMS TEL halka arz ne zaman? BMS Birleşik Metal halka arz sonucu, BİST kodu nedir? - Resim : 3

2012 ila 2017 yılları arasında tek üretim hattıyla yıllık ortalama 20.000 ton galvanizli çelik tel üretimi yaparak sektörde kendine yer edinen BMS TEL, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 20’den fazla ülkeye ihracat yapar konuma kadar gelmiştir. Uluslararası bir firma olma yolunda hızla ilerleyen BMS TEL, 2017 yılında 2. üretim hattını devreye alarak üretim kapasitesini yıllık yaklaşık 60.000 tona kadar çıkartmıştır.

Teknolojik yatırımlara durmaksızın devam eden firma, yenilikçi bakış açısı ile AR-GE çalışmalarının sürekliliğine özen gösteren ve müşteri memnuniyetini en ön planda tutmayı prensip haline getirerek Avrupa’nın en kaliteli telini üretme ve bir dünya markası olma yolundaki hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

BMS TEL halka arz ne zaman? BMS Birleşik Metal halka arz sonucu, BİST kodu nedir? ile ilgili etiketler BİST BMS TEL BMS Birleşik Metal halka arz talep toplama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.