BM Genel Sekreteri, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek!

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 26 Nisan’da BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşeceğini duyurdu.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rusya’nın başkenti Moskova’da BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşeceğini açıkladı.

Görüşmenin 26 Nisan’da düzenleneceğini belirten Sözcü Peskov, “BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşmek üzere 26 Nisan’da Moskova'ya gelecek. Kendisini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de kabul edecek” dedi. BM Genel Sekreteri Guterres’in ofisi tarafından yapılan açıklamada görüşme doğrulanarak, “BM Genel Sekreteri 25 Nisan'da Rusya'yı ziyaret edecek. Antonio Guterres, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir çalışma toplantısı ve öğle yemeğinde bir araya gelecek. Genel Sekreter Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kabul edilecek” denildi.

BM Genel Sekreteri Guterres 19 Nisan’da Rusya ve Ukrayna’nın BM Daimi temsilcilerine mektup göndererek, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’den randevu talep etmişti. BM Genel Sekreterliği, Guterres’in Kiev programı için Ukrayna tarafıyla görüşmelerin sürdüğünü belirtmişti.

BM Genel Sekreteri, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek! ile ilgili etiketler Rusya BM Putin guterres
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.