BM Genel Merkezi'nin önündeki silahlı şahıs teslim oldu!

ABD’nin New York kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkez binası dışında silahlı olduğu bildirilen bir şahıs nedeniyle polis alarma geçti. Devam eden polis operasyonunda, silahlı şahsın etrafı sarılmış durumda. Paniğe neden olan silahlı şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

ABD’nin New York kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkez binası dışında silahlı şüpheli alarmı verildi.

HALKIN BÖLGEDEN UZAK DURMASI İSTENDİ

Bina dışında elinde pompalı tüfek olduğu belirtilen bir şahsın olduğu ihbarı üzerine New York polisi harekete geçerek, binaya giden yolları trafiğe kapatarak bölgeyi güvenlik kordonu altına aldı. Halkın bölgeden uzak durması istendi.

Bölgeye polis ekipleri dışında çok sayıda ambulansın da gönderildiği ifade edilirken, bir polis kaynağı, "42’inci Cadde ve Birinci Cadde yakınlarında silahlı bir şahıs görüldüğüne dair bir telefon aldık" dedi.

POLİSLER SİLAHLI ŞAHSIN ETRAFINI SARDI

BM personelinden polis operasyonu sırasında bulundukları yere sığınmaları istendi. Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, polis ekiplerinin, silahlı olduğu bildirilen şahsın etrafını sardığı görüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Polisin uzun uğraşları sonucu 60'lı yaşlarında olduğu tahmin edilen silahlı şahıs gözaltına alındı. New York Polis Departmanı (NYPD) Sözcüsü ise, "Şu anda halka yönelik hiçbir tehdit yoktur" dedi.

Olayla ilgili açıklama yapan BM Sözcüsü Stephane Dujarric, "Bu kişinin bir personel veya eski personel üyesi olduğuna veya herhangi bir şekilde BM ile bağlantılı olduğuna dair hiçbir gösterge yok" ifadelerini kullanarak, binanın bir girişinin yeniden açıldığını ve BM'deki tam kapanmanın kısmen hafifletildiğini aktardı.

Öte yandan olay yerinden kaydedilen görüntülerde, şüphelinin elindeki tüfeği sık sık kendi kafasına doğrulttuğu görüldü.

BM Genel Merkezi'nin önündeki silahlı şahıs teslim oldu! ile ilgili etiketler Saldırı BM New York silahlı şahış kişi saldırga pompalı genel merkezi binası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.