BLUTV'den 'Çıplak' açıklaması!

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de bahsederek anlattığı Çıplak dizisi BluTV'de yayından kaldırıldı. BluTV tepkiler üzerine bir açıklama yaptı. Çıplak 2. sezon yayınlanacak mı?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Çıplak dizisiyle ilgili yaptığı bir yorumda RTÜK'ün dizilere yönelik sansür ve yaptırımlarıyla ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e atıfta bulunmuştu. Özdemir YouTube kanalı üzerinden yaptığı yayında "RTÜK Başkanı Ebubekir Bey bunu iyi ki izlememiş, izlese kılıcını çekecek, tak tak tak kes bunları at diyecek" ifadelerini kullanmıştı.

BLUTV'den 'Çıplak' açıklaması!

Ardından ise dizi yayından kaldırılmıştı.

BluTV’de Çıplak dizisini izlemek isteyenler "Bu içerik BuTV'den kaldırılmış olabilir. Lütfen çağrı merkezimizle iletişime geçiniz" uyarısıyla karşılaşmıştı.

BLUTV'den 'Çıplak' açıklaması! - Resim : 2

Dizinin BluTV’den neden yayından kaldırıldığına dair açıklama yapıldı.

BLUTV yaptığı açıklamada şunları söyledi:

BLUTV'den 'Çıplak' açıklaması! - Resim : 3

"Dünden beri gündemde olan Çıplak adlı dizimizle ilgili sizleri bilgilendirmek istedik. 18 yaş altı çocuk kilidi uygulamamızı aktive etmek üzereyiz, bu nedenle Çıplak dizisini kısa bir süreliğine erişime kapatmış bulunuyoruz. Teknik prosedürler tamamlandıktan sonra içeriğimiz yeniden izleyicilerle buluşacaktır."

 

BLUTV'den 'Çıplak' açıklaması! ile ilgili etiketler Çıplak Cüneyt Özdemir BluTV RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.