BluTV bombayı patlattı: Tüm HBO içerikleri platforma ekleniyor

Dijital içerik platformu BluTV, Warner Bros Discovery ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Bu bağlamda tüm HBO içerikleri artık BluTV platformu çatısı altında yayınlanacak. Uzun süredir Türkiye pazarına gelmesi beklenen HBO, bu anlaşma ile dolaylı yoldan Türkiye’ye gelmiş oldu.

Game of Thrones, House of the Dragon, The Wire ve hatta son olarak The Last of Us gibi yapımlarının arkasındaki HBO, içeriklerini kendi dijital platformu HBO Max üzerinden erişime sunuyor. Uzun süredir HBO Max’in Türkiye’ye gelmesi bekleniyordu. Son dönemde ülkemize gelişi iyice yılan hikayesine dönen HBO’dan sonunda iyi haber geldi.

TÜM HBO İÇERİKLERİ BLUTV’YE GELİYOR

BluTV ve Warner Bros. Discovery, yaptıkları ortaklık ile tüm Discovery+ ve HBO içeriklerinin artık BluTV’de sunulacağını duyurdu. Tüm bu içeriklere ek olarak Cartoon Network ve Boomerang kanalları da BluTV’ye eklenecek.

Bundan böyle The Last of Us, The Idol, True Detective, The Sopranos, Game of Thrones, Sex and the City, Chernobyl ve Entourage gibi bir çok ünlü HBO yapımı BluTV üzerinden izlenebilecek.

BLUTV ÜYELİĞİNİN FİYATI NE KADAR?

  • BluTV aylık üyelik ücreti; 69,90 TL
  • BluTV yıllık üyelik ücreti; 478,80 TL 
BluTV bombayı patlattı: Tüm HBO içerikleri platforma ekleniyor ile ilgili etiketler BluTV HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.