Black Mirror 5. sezon fragmanı yayınlandı! İşte o video...

Black Mirror 5. sezon fragmanı yayınlandı! Neflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Black Mirror'un uzun süredir beklenen 5. sezonunun fragmanı bugün yayınlandı. Black Mirror YouTube hesabından paylaşılan beşinci sezon tanıtım videosu izleyicilerde büyük bir heyecana yol açtı. İşte Black Mirror 5. sezon fragmanı izle! YouTube Black Mirror yeni sezon trailer izle! Ayrıntılar haberimizde.

Black Mirror 5. sezon fragmanı yayınlandı! İlk 4 sezonuyla nefesleri kesen Black Mirror, 5. sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizinin hayranlarında büyük bir heyecan uyandıran yeni sezon duyurusunun ardından Black Mirror YouTube hesabından 5. sezon fragmanı yayınlandı. Bu trailerı izlemek isteyenler için tüm detaylar haberimizde. İşte Black Mirror 5. sezon fragmanı izle!

BLACK MİRROR 5. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Dün ilk görseli paylaşılan yeni Black Mirror sezonundan fragmanla birlikte yayın tarihi geldi. Çok ama çok kısa bir süre sonra, 5 Haziran’da yeni Black Mirror sezonu Netflix’te yayınlanacak.

Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin gibi isimlerin yer aldığı yeni Black Mirror sezonunda toplam üç adet bölüm mevcut.

İşte Black Mirror'un 5. sezon fragmanı:

BLACK MİRROR NEDİR?

Black Mirror, drama, macera, hiciv ve bilim kurgu tarzında 4 Aralık 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayan İngiliz televizyon dizisi.

Black Mirror, İngiliz Channel 4 kanalında yayınına 2011 tarihinde başlayan dizidir. Kazandığı başarı ve popülaritesi sonrasında 2015 yılında Amerikan Netflix tarafından yayın hakları satın alınmıştır. 2016 itibarıyla bu yeni yayın ağı üzerinden sunulacaktır. Dizinin yapımcılığını Barney Reisz, yönetici yapımcı görevlerini ise Charlie Brooker ve Annabel Jones yürütmektedir.

Dizinin kazandığı başarı sonrasında ünlü bilim kurgu yazarı Stephen King beğenisini ifade etmiş; oyuncu Robert Downey, Jr. ise "The Entire History of You" adlı bölümü film olarak çekmeyi düşündüğünü açıklamıştır.

Modern toplumun ve bu toplum içindeki bireyin sorunlarını, yeni teknolojilerin getirdiklerini ve mevcut dünya düzenindeki siyaset, medya, sanat ilişkilerini yer yer hiciv ile yer yer de bilim kurgu ögelerine başvurarak yorumlamaktadır. Dizinin yapımcısı Charlie brooker dizi hakkında "her bölüm farklı oyuncu kadrosu, farklı mekan ve hatta farklı gerçeklik algısına sahip; fakat hepsi hem günümüzdeki yaşam tarzımız hem de hoyrat isek 10 dakika içerisinde yaşayabileceğimiz şeyler hakkında" demiştir.

Black Mirror 5. sezon fragmanı yayınlandı! İşte o video... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.