Black Friday Saat Kaçta Başlar? Black Friday Kaç Gün Sürüyor?

Black Friday olarak bilinen Şahane Cuma indirimleri başlıyor. Birçok markanın ürünlerinde indirim yaptığı Black Friday, efsane Cuma, Şahan Cuma indirim isimleri ile anılır. Peki Black Friday saat kaçta başlıyor, kaç gün sürüyor?

Şahane Cuma indirimleri için nefesler tutuldu. Dünya genelinde Black Friday olarak bilinen ülkemizde de Şahane Cuma, Efsane CUma isimleri ile anılan indirim günü 25 Kasım Cuma günü başlıyor. Birçok markanın ürünlerinde akılalmaz indirimler yaptığı Black Friday günlerinde indirim süresi de uzatılabiliyor. Fırsat günleri olarak bilinen Black Friday ilk olarak 1961 yılında yapıldı.

Peki Black Friday Saat Kaçta Başlıyor?

Markaların indirim politikalarını özel olarak belirlediği Black Friday 25 Kasım Cuma günü sabah saatlerinde başlıyor.

Friday indirimleri 25 Kasım Cuma günü boyunca sürüyor. Ancak Black Friday indirimleri genellikle 1 gün sürse de pek çok marka bu indirimleri 4-5 gün boyunca sürdürebiliyor.

Her Black Friday gününde yaşanan yoğunluk ve artan talep indirim günlerinin de uzamasına neden olabiliyor. 25 Kasım 2022 Cuma günü başlayacak Efsane Cuma, Şahane Cuma ya da bilinen ismiyle Black Friday indirimleri internet alışverişleri için de bulunmaz fırsatlar sunabiliyor.

 

Black Friday Saat Kaçta Başlar? Black Friday Kaç Gün Sürüyor? ile ilgili etiketler Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.