BKM Express nedir? Nasıl alınır? Ne işe yarar?

BKM Express nedir? İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde müşterilere daha güvenilir ve daha kolay işlem yapma imkanı sunan BKM Express kartı büyük bir ilgi görüyor. Vatandaşlar da bu konuyu internette inceliyor. BKM Express nedir, nasıl alınır, ne işe yarar, kime ait gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve bu konuda merak edilenleri haberimize taşıdık. Peki BKM Express nedir? Nasıl alınır? BKM Express ne işe yarar? Detaylar haberimizde...

BKM Express nedir? Son dönemde oldukça revaçta olan BKM Express hakkında merak edilen birçok soru var. Vatandaşlar internette bu sorulara yanıt arıyor. BKM Express nedir, nasıl alınır, BKM Express ne işe yarar, sahibi kim gibi sorular internette araştırılıyor. Biz de bu konuyu ve tüm detaylarını sizler için araştırdık. İşte BKM Express hakkında tüm merak edilenler...

BKM Express nedir? Nasıl alınır? Ne işe yarar?

BKM EXPRESS NEDİR?

BKM Express, internet üzerinden alışverişlerde; kart bilgilerinizi girmeden, işyerleri ile paylaşmadan, kartınızı yanınızda taşımamıza gerek kalmadan ödeme yapabilmenizi sağlayan kolay, güvenli ve ücretsiz bir ödeme sistemidir.

BKM EXPRESS MÜŞTERİLERİNE NELER SUNUYOR?

-Kart bilgisi almadan veya saklamadan sitenizde kartla işlem imkanı.
-Kart sahibinin kendisinin işlemi yaptığından emin olma.
-Dönemsel kampanyalar ile satışlarınızın artmasına yardımcı olması.
-Kullanımının tamamen ücretsiz olması.

BKM EXPRESS İLE MÜŞTERİLERİNİZE NE SUNABİLİRSİNİZ?

-Sitenizde müşterilerinize hızlı, kolay ve güvenli işlem imkanı.
-Kart bilgilerini üye işyerleriyle paylaşmadan BKM Expresss kullanıcı adı ve şifresiyle işlem yapabilme imkanı.
-Taksit ve puan kazanma imkanı.
-Banka kartlarıyla da işlem yapabilme imkanı.

BKM NEDİR?

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), Türkiye'de ödeme sistemleri içerisinde nakit kullanımı gerekmeksizin her türlü ödemeyi veya para transferini sağlayan veya destekleyen sistem, platform ve altyapıları oluşturmak, işletmek ve geliştirmek amacıyla çalışan, kâr amacı gütmeyen bir kurumdur. 1990 yılında 13 kamu ve özel Türk bankasının ortaklığıyla kurulmuştur.

Kredi kartı ve banka kartı uygulaması içinde bulunan bankalar arasında uygulanacak prosedürleri geliştirmek, standardizasyonu sağlamaya yönelik çalışmalar yaparak kararlar almak, Türkiye genelinde uygulamalar ile yurt içi kuralları oluşturmak, bankalar arasındaki takas ve hesaplaşmayı yürütmek, yurt dışı kuruluş ve komisyonlarla ilişkiler kurmak ve gerektiğinde üyelerini bu kuruluşlarda temsil etmek, halen her banka tarafından devam ettirilen işlemleri daha güvenli, süratli ve daha az maliyetli tek bir merkezden yürütmek, BKM'nin ana faaliyetleri arasındadır.

BKM ürün ve hizmetleri arasında BKM Express, Troy, En Yakın ATM, temassız ödeme işlemleri, NFC, ulaşım projeleri, POSPara, kamu tahsilat çözümleri, yurt içi takas, switch ve 3D Secure bulunmaktadır.

BKM 2011'de başlattığı "BayBayNakit" kampanyası ile, Türkiye’de kart kullanım bilincini ön plana taşımayı hedeflemiştir. Nakit kullanımı yerine banka kartı kullanımının yer almasının topluma, çevreye, devlete, ticarete ve tüketicilere katkılarını vurgulamaktadır.

BKM Express nedir? Nasıl alınır? Ne işe yarar? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.