BJK kupa maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Tarsus İdman Yurdu maçı saat kaçta?

BJK kupa maçı hangi kanalda merak ediliyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak Beşiktaş Tarsus İdman Yurdu maçı'nın başlama saati 21:00 olacak.

BJK kupa maçı bu akşam Aspor ekranlarında yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur maçında Beşiktaş, eski Galatasaraylı Ergün Penbe'nin çalıştırdığı Tarsus İdman Yurdu takımı ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu ilk 3 içinde bitiren Beşiktaş, kupa mücadelesine 5. turda çıkacak. Kupanın 3. turunda İçel İdmanyurdu'nu evinde 3-1 yenen Tarsus İdman Yurdu, 4. turda ise İstanbulspor'a deplasmanda 1-0 üstünlük kurarak 5. tura yükseldi.

MAÇA DOĞRU! Beşiktaş Tarsus İdman Yurdu maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BJK KUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmada üstünlük kuracak ekip, son 16 turuna yükselecek. Normal ve uzatma bölümünde beraberlik olması halinde tur atlayacak ekip penaltı atışları sonucunda belli olacak.

BJK kupa maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Tarsus İdman Yurdu maçı saat kaçta? - Resim : 2

Siyah-beyazlı ekip, Türkiye Kupası'nda son sezonlarda istediğini alamadı. Geçen sezon son 16 turunda kupaya veda eden Beşiktaş, 2018-2019'da cezası nedeniyle organizasyonda yer alamamıştı. 2017-2018 sezonunda yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşen Beşiktaş, rövanş maçına çıkmamış ve hükmen yenilerek elenmişti. 2016-2017 sezonunda da Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş, önceki 5 sezonda da başarı elde edemedi.

Kupayı 9 kez kazanan siyah-beyazlı ekip, son olarak 2010-2011 sezonunda bu başarıyı göstermişti.

 

BJK kupa maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Tarsus İdman Yurdu maçı saat kaçta? ile ilgili etiketler bjk kupa maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.