Bizİzmir tablet başvurusu! Bizİzmir ücretsiz tablet nasıl alınır?

Bizİzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi tablet başvurusu! İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bizİzmir ücretsiz tablet desteğine öğrenciler büyük bir ilgi gösteriyor. Peki, Bizİzmir ücretsiz tablet nasıl alınır? İzmir ücretsiz tablet başvuru detayları haberimizde…

MEB tarafından başlatılan ücretsiz tablet bilgisayar kampanyasına İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek gösterdi. Maddi durumu el verişli olmayan ailelerde bulunan öğrencilere dağıtılacak olan ücretsiz tabletler yoğun ilgi gördü ve kampanya Türkiye genelinde çoğu ile yayıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Bizİzmir tarafından başlatılan ücretsiz tablet kampanyasında 2 bin öğrenciye uzaktan eğitimlerine devam edebilmeleri adına böylesine büyük bir destek verildi. Öğrenciler ve aileler Bizİzmir üzerinde ücretsiz tabletler için başvurularını yapabilecekler.

BİZİZMİR ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURU FORMU

https://www.bizizmir.com/tabletdestegi adresi giriş sağlayarak öncelikle karşısına çıkan formu eksiksiz olarak dolduracaksınız. Forma öncelikle tableti kullanacak öğrencinin Adı Soyadı ve T.C Kimlik Numarasını gireceksiniz. Ardından öğrencinin Velisi durumunda olan Anne veya Babasının Adı Soyadı, T.C. Kimlik Numarasıyla birlikte telefon numarasını eksiksiz bir şekilde dolduracaksınız. Ben Robot Değilim seçeneğiyle birlikte Talep Sözleşmesi onaylandıktan sonra Başvuru Yap butonu tıklanarak ücretsiz tablet başvurunuz tamamlanacaktır.

Bizİzmir ücretsiz tablet başvurusu için tıklayınız

 

Bizİzmir tablet başvurusu! Bizİzmir ücretsiz tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler Bizİzmir ücretsiz tablet Bizİzmir ücretsiz tablet başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.