Bizim Toptan Marketleri, 60 gün 20 temel ürününün fiyatını sabitledi!

Bizim Toptan Marketleri 20. yılını kutluyor. 20. yılına özel 20 temel ürünün 60 gün boyunca fiyatın sabit tutan Bizim Toptan Marketleri, Ayçiçek yağından peynire, makarnadan deterjana pek çok temel tüketim ürününü kapsayan sabit fiyat uygulaması 1 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Bizim Toptan Marketli 20. yılını kutluyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle müşterilerinin yanında olmaya devam eden Bizim Toptan sabit fiyat kampanyasıyla da Türkiye perakende sektöründe önemli bir adım atıyor. 

Bizim Toptan’dan yapılan açıklamaya göre, 20’nci yılına özel 20 temel üründe 60 gün boyunca fiyatları dondurdu. Bizim Toptan; ayçiçek yağı, makarna, deterjan ve tereyağı gibi temel ürünleri kapsayan karar çerçevesinde 60 gün boyunca herhangi bir fiyat değişikliğine gidilmeyecek.

bizim-toptan-20-temel-ürünün-fiyatini-sabitledi

Sabit fiyat kararıyla ilgili açıklama yapan Bizim Toptan Genel Müdürü Hüseyin Balcı şunları söyledi: 

"Bizim Toptan olarak “birlikten bereket doğar” düşüncesiyle halkımızın bütçesine destek olmak amacıyla 20 üründe, 60 gün boyunca fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık. Temel tüketim ürünlerini kapsayan bu kampanyamızla müşterilerimizin yanında olurken ülkemiz ekonomisine destek vermeyi sürdürüyoruz.

bizim-toptan-markekleri

 

Bizim Toptan Marketleri, 60 gün 20 temel ürününün fiyatını sabitledi! ile ilgili etiketler Bizim Toptan bizim toptan ayçiçek yağı Bizim Toptan Market bizim toptan indirimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.