Bizim İçin Şampiyon filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

22 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Bizim İçin Şampiyon adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bizim İçin Şampiyon hangi kanalda? Bizim İçin Şampiyon oyuncuları kimlerdir?

22 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Bizim İçin Şampiyon adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Bizim İçin Şampiyon 2018 yılında vizyona girmiştir..

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır. Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş, birlikte unutulmaz başarılara imza attılar. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi. Bold Pilot'ın diğer bir başarısı da, Halis Karataş ve Begüm Atman’ın bir araya gelmesine vesile olması. Ünlü jokey ve Begüm Atman arasındaki destansı aşkın konu edildiği filmin yönetmen koltuğunda, Ahmet Katıksız oturuyor.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Oyuncular: Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan

Tür: Dram, Biyografik

Yapım Yılı: 7 Aralık 2018 / 2s 9dk

Bizim İçin Şampiyon filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Bizim için şampiyon filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi bolt pilot Halis Karataş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.