Bizim Hikaye'de büyük yüzleşme! 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 8. bölümü ile izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Başrollerini Burak Deniz ve Hazal Kaya'nın paylaştığı Bizim Hikaye'de sürprizleri bitmiyor. Son bölümü ile yine Tv izleyicisini Ekran başına kilitleyen Bizim Hikaye sevilerek takip edilmeye devam ediyor. Son bölümün hemen ardından Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Son bölümde Hikmet, Esra’ya aşkını itiraf etme kararı alır. Hikmet abisinin karşı çıkmasına rağmen bir aşk mektubu yazdığı 8. bölümde Rahmet, Müjde sayesinde başkalarının yerine sınavlara girme işini abartıyor. Annesi İsmet'i alacak mı? Peki Bizim Hikaye 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 8. bölümz izleme linki haberimizde...

Shameless uyarlaması yeni dizi Bizim Hikaye son bölümü ile nefes kesti. Başrollerini Burak Deniz ve Hazal Kaya'nın paylaştığı Bizim Hikaye'de sürprizleri bitmiyor. Sürprizlerle dolu Bizim Hikaye 8. bölümün ardından izleyiciler yeni bölümde ne olacağının ipuçlarını 9. bölüm fragmanı ile bulmak istiyor. Peki Bizim Hikaye 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Fikret, aileyi sevince boğacak bir başarıya imza atıyor. Fikri ise kendi gündemindedir. Karısı Şükran'ın İstanbul'da olduğunu öğrenir. Beklenen Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından paylaşıldı mı? Annesi İsmet'i alacak mı? Peki Bizim Hikaye 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 8. bölüm izleme linki haberimizde...

bizm_hikaye_3

8. BÖLÜM ÖZETİ

Hazal Kaya’nın son dizisinde bu hafta yaşanacak gelişmeler gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından ortaya çıktı. Yaşadıkları zorlu hayata rağmen kardeşlerine sıkı bir şekilde bağlanan Filiz, annesinin birden ortaya çıkmasıyla büyük şok geçirecek. “Ben geldim” diyerek yeni bir aile kurmak istediğini ifade eden anneleri ise Filiz’den “Neden geldin?” yanıtını duyacak. İsmet’i kendi ailesine kazandırmak istediğini belirten kadın “Ben onun annesiyim” diyerek haklı olduğunu savunmaya çalışacak. “Sen benim de annemdin” diyen Filiz, kafasına göre geri gelip İsmet’i alamayacağını ifade edecek. Kiraz ve diğerleri de İsmet’in elinden tutarak onu bırakmak istemediklerini dile getirecekler. Annelerinin gelişiyle birlikte ortalığın karışacağı dizide Filiz’in tepkileri gündem olacak.

Yayıncı kuruluştan 2 Kasım’daki bölümle ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Kiraz, ablasının önemseyen hiç kimse olmadığını düşünerek Barış’ın peşine düşer ve onun gizli bir hayatı olduğunu öğrenir. Yüzleşirler. Barış, Filiz’i çok sevdiğini, onunla gelecek hayalleri kurduğunu söyler, hatta bir de sürprizi vardır. Ancak Kiraz ikna olmaz, Barış’a ablasına gerçekleri anlatması için baskı yapmaya başlar. Öte yandan, Cemil’le Cenk de Barış’ı sıkıştırmaya başlar. Barış iki arada bir derede kalır.

Hikmet, Esra’ya aşkını itiraf etme kararı alır. Bundan Rahmet’e bahseder. Rahmet çok sinirlenir. Hikmet abisinin karşı çıkmasına rağmen bir aşk mektubu yazar ve Esra’nın mantosunun cebine bırakır. Bu mektup, Hikmet’le Rahmet’in başına acaba iş açacak mıdır? Rahmet, Müjde sayesinde başkalarının yerine sınavlara girme işini abartır. Bu kez üniversiteli bir öğrencinin yerine sınava girer. Büyük bir yakalanma korkusu yaşar. Sınavdaki başarısı profesörün dikkatini çeker. Profesör, Rahmet’in sahte işlerini ortaya çıkarabilecek midir? Fikret, aileyi sevince boğacak bir başarıya imza atmış ve ilk basketbol maçına çıkmıştır. Filiz’in göğsü kabarır.

Kiraz, ablasının önemseyen hiç kimse olmadığını düşünerek Barış'ın peşine düşer ve onun gizli bir hayatı olduğunu öğrenir. Yüzleşirler. Barış, Filiz'i çok sevdiğini, onunla gelecek hayalleri kurduğunu söyler, hatta bir de sürprizi vardır. Ancak Kiraz ikna olmaz, Barış'a ablasına gerçekleri anlatması için baskı yapmaya başlar. Öte yandan, Cemil'le Cenk de Barış'ı sıkıştırmaya başlar. Barış iki arada bir derede kalır.
Hikmet, Esra'ya aşkını itiraf etme kararı alır. Bundan Rahmet'e bahseder. Rahmet çok sinirlenir. Hikmet abisinin karşı çıkmasına rağmen bir aşk mektubu yazar ve Esra'nın mantosunun cebine bırakır. Bu mektup, Hikmet'le Rahmet'in başına acaba iş açacak mıdır? Aşağıda paylaştığımız linkten Bizim Hikaye son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

biizim_hikaye1

BİZİM HİKAYE 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Rahmet, Müjde sayesinde başkalarının yerine sınavlara girme işini abartır. Bu kez üniversiteli bir öğrencinin yerine sınava girer. Büyük bir yakalanma korkusu yaşar. Sınavdaki başarısı profesörün dikkatini çeker. Profesör, Rahmet'in sahte işlerini ortaya çıkarabilecek midir?
Fikret, aileyi sevince boğacak bir başarıya imza atmış ve ilk basketbol maçına çıkmıştır. Filiz'in göğsü kabarır.

Fikri ise kendi gündemindedir. Karısı Şükran'ın İstanbul'da olduğunu öğrenir. Ele geçireceği bir para için Şükran'ın imzasına ihtiyacı vardır. Fakat karşılığında onun da bütün aileyi sarsacak bir isteği olacaktır. Şükran yıllar sonra eve geri döner. Çocuklar altüst olur, Fikri'nin dengesi iyice bozulur. Filiz ise kardeşlerini annesinden koruyabilmek için büyük bir mücadeleye girişmek zorunda kalır. Tabii bu çok zor bir sınavdır. Filiz acaba bu sınavın üstesinden gelebilecek midir?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye 9. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Aşağıdaki linkten Bizim Hikaye 9. bölüm fragmanını yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.

bizim_hikaye_2

BİZİM HİKAYE DİZİSİ KONUSU;

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

BİZİM HİKAYE 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.

Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Bizim Hikaye'de büyük yüzleşme! 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Bizim Hikaye son bölüm 8. bölüm 9. bölüm fragman 9. yeni bölüm fragman 8. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.