Bizim Hikaye 5. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO

FOX TV'nin yeni dizisi Bizim Hikaye her perşembe akşamı ekranlara geliyor. Dün ekranlara 4. bölümüyle gelen sevilen dizi yine insanları ekranlara kilitledi. Dizinin bölüm sonuyla birlikte vatandaşlar 5. bölüm fragmanı araştırmaya başladı. Peki, Bizim Hikaye 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Reyting sıralamalarında üst sıralardan düşmeyen dizinin 4. bölümünde neler yaşandı? Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı diziyle ilgili merak edilenleri derledik...

FOX TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 4. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Dizinin takipçileri ise bölümün bitmesiyle 5. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Bizim Hikaye 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizinin oyuncu kadrosunun yaş ortalaması çok genç ve kalabalık bir oyuncu grubu bulunuyor. Peki, dizinin 4. bölümünde neler yaşandı? Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in oynadığı dizide Reha Özcan, Nejat Uygur gibi önemli oyuncular da bulunuyor. Sevilen dizinin konusu nedir? Biz de sevilen diziyle ilgili merak edilenleri sizin için derledik...

1587849_940x531

BİZİM HİKAYE 5. BÖLÜM FRAGMANI

Bizim Hikaye'nin 5. bölüm fragmanları yayınlandı.

4. BÖLÜM ÖZETİ

Gelecek bölümün içeriği hakkında yayıncı kuruluşun yaptığı açıklama ise şöyle; Evdeki bitmek bilmeyen sorunlara bütün enerjisiyle çözüm bulmaya çalışan Filiz Kiraz'ın çocuk kaçırmasıyla ne yapacağını şaşırır. Barış her zamanki kıvrak zekâsıyla Filiz'in imdadına yetişir. Çocuğu sağ salim ailesine teslim edebilmek için planlar yaparken, tüm aile Kiraz'ın zarar görmemesi ve sorunun çözülmesi için Barış'la birlikte hareket eder. Barış'ın çocuk kaçırma olayından aileyi kurtarmaya çalışması ve Kiraz'ı mutlu etme çabaları derken kendisiyle ilgili gizem de büyümektedir.

Küçük kızın kaçırılması mahallede kargaşaya sebep olurken, Fikri bu durumu kendi lehine kullanmak ister. Kendisini arayan Haşim'den bu fırsatla kurtulmaya çalışırken bir taraftan da Şeyma'nın gözündeki yerini sağlamlaştırmaya uğraşır. Rahmet'in gün geçtikçe Müjde'ye olan ilgisi artarken, Hikmet de sürekli Esra’nın yanında olup onu Asım’dan korumak ister. Neriman'ın baskılarına dayanamayan Tufan ise Tülay'a plansız bir sürpriz yapar, ne var ki bu sürpriz de yeni yalanların kapısını aralar.

Filiz ve Barış’ın öpüşmesinin gündem olacağı dizide ikili ilk kez bu kadar yakınlaşırken genç kız yine de tedbirli olmayı sürdürecek. “Ben geldim, ama hayatıma birden giremezsin” diyen Filiz, Barış’tan olumlu açıklamalar duyacak. Kendisini hiçbir zaman terk etmeyeceğini ifade eden Barış, genç kıza olan sevgisini gösterdikten sonra bölgeden ayrılacak. Yeni bir ilişkiye başlamanın mutluluğunu yaşayan Filiz ise bir yandan da Barış’ın kendi hayatına ayak uydurup uyduramayacağını düşünmeye başlayacak.

640xauto-640x360

BİZİM HİKAYE 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye dizisinde geçtiğimiz hafta, Barış, sürekli yaptıklarıyla Filiz'in kalbine girmeye çalışırken Filiz henüz bir ilişkiye hazır değildir. Filiz'in Cemil'le birlikte polis gecesine gitmesi Barış'ı kıskandırırken, Cemil’e de Filiz'e olan hislerini anlatma fırsatı verir. İki erkeğin arasında kalan Filiz için tercih yapma vakti gelmiştir.

İyiden iyiye Şeyma'nın evine yerleşen Fikri için ekmek elden su gölden yeni bir hayat başlamıştır. Fikri Şeyma'nın korkularını kullanarak evde kalırken, Müjde durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesi için susar. Halasına ait maaş kartını kaybeden Fikri, kartı geri alabilmek için yeni bir tezgah kurmaya çalışır, beceremeyince de çocuklarını ve Tülay’ı bu yalana ortak eder. Bütün aile bu durumu çözmeye çalışırken işler daha da karışır. Rahmet'in matematik dehasını kullanarak para kazanma yöntemi bulan Müjde, ona başkalarının yerine sınava girmesini teklif eder. Hem kızdan hem de para kazanma fikrinden etkilenen Rahmet teklifi kabul eder ve o da Hikmet'in platonik aşkına çare bulabilmek için Müjde'den yardım ister. Müjde'nin çözümü hem Hikmet'in hem Rahmet'in başına iş açacaktır.

Bizim-Hikaye-haber-resim-595c3b9b-df18-4103-8585-a61fa0baf7f2-mpositioned-640x360

BİZİM HİKAYE 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye ikinci bölümünde, Rahmet’i evinde kızıyla yakalayan Haşim sinirini Fikri’den çıkartır. Fikri ise yediği dayağın acısını karşısına ilk çıkan Hikmet’e kafa atarak çıkartır. Bu olaya şahit olan Barış müdahale etmek istese de Filiz engeller. Barış’ın Filiz’in yaşamını kolaylaştırmak için kendince bulduğu çözüm olayların daha da karışmasına sebep olur.

Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder.

Filiz’in yokluğunda İsmet’e bakan Şeyma’nın bir anlık dalgınlığı tüm korkularıyla yüzleşmesine sebep olur. Elibolların evini idare etme işi Tülay’a kalırken, Fikret tehlikeli deneyleriyle evdeki herkesi uğraştırır. Haşim’in yaptıklarına rağmen Rahmet’in Müjde’ye ders vermeye devam etmesi aralarında yeni heyecanların oluşmasına neden olur.

BİZİM HİKAYE 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye ilk bölümünde, 5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış’ın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

bizim-hikayemiz-880

BİZİM HİKAYE DİZİ KONUSU

Yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam eden Bizim Hikaye dizisi, altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatıyor. Baba Fikret’in (Reha Özcan) sorumsuzluğu sebebiyle, çocukların en büyüğü Filiz (Hazal Kaya) kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdinde... Filiz, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış (Burak Deniz) girer. Barış hem Filiz’in kalbini kazanmak hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Aile zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri sızlatan olaylar yaşayacak. Her ne olursa olsun her türlü zorluğun üstesinden gelecek bu ailenin hikayesi ilk bölümüyle büyük beğeni topladı ve Twitter'da dünya gündeminde yerini aldı.

Bizim Hikaye 5. bölüm fragmanı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Bizim Hikaye fragman bizim hikaye 5. bölüm fragmanı 4. bölümünde neler yaşandı dizinin konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.